Αρχική Videos Ο Alec Baldwin πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα οπερατέρ!

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα οπερατέρ!

0
Dodekanisos

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα οπερατέρ όταν ο Alec Baldwin την πυροβόλησε θανάσιμα! Ο λόγος για την42χρονη Halyna Hutchins.

Όπως μετέδωσε το «BBC.COM», το δυστύχημα στο σετ της ταινίας Rust στο Νέο Μεξικό έλαβε χώρα όταν ο Alec Baldwin πυροβόλησε με όπλο – ρέπλικα που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Νεκρή είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν στην ταινία ως διευθύντρια φωτογραφίας. Ενώ ο τραυματίας είναι ο 48χρονος Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας!

Η Halyna Hutchins και ο Joel Souza «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Alec Baldwin πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix», ανέφεραν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Υπέκυψε στα τραύματά τη η Hutchins – σε «κρίσιμη κατάσταση» ο Souza

Αμέσως, η Halyna Hutchins μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Αλαμπουκέρκι. Εκεί, όμως, υπέκυψε στα τραύματά της. Την ίδια στιγμή, ο Joel Souza μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου νοσηλεύεται στην Εντατική. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι γνωστή. Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη που επικαλέστηκε το Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης είναι σε «κρίσιμη κατάσταση». 

Ασαφείς οι συνθήκες, αλλά φαίνεται πως το όπλο εκπυρσοκρότησε 

Οι συνθήκες υπό τις οποίες ο Alec Baldwin πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας δεν είναι ακόμα σαφείς. Η μέχρι στιγμής εκδοχή αναφέρει ότι το όπλο Souza εκπυρσοκρότησε. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σερίφη, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Για το τραγικό περιστατικό έχει αρχίσει έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν αυτόπτες μάρτυρες. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Baldwin. 

Η Halyna Hutchins θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι. Είχε ουκρανικές ρίζες και είχε μεγαλώσει σε σοβιετική στρατιωτική βάση στον Αρκτικό Κύκλο! Σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο και σχετικά με το σινεμά στο Λος Άντζελες.

Η τραγική ειρωνεία

Μια ανάρτηση στο twitter από τον Baldwin πριν από τέσσερα χρόνια, που τότε φάνταζε ως ένα απλό σχόλιο, έμελλε εν τέλει να αποδειχθεί προφητικό για τον αστέρα του Hollywood.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2017 όταν ο Αμερικανός ηθοποιός είχε σχολιάσει την είδηση του θανάτου ενός υπόπτου από πυρά αστυνομικού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι πώς είναι να αισθάνεσαι ότι σκοτώνεις κάποιον αδικαιολόγητα».

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο tweet επανέρχεται στο προσκήνιο ως τραγική ειρωνεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments