Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τις Ακαδημίες του Ηρακλή Μαριτσών

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε τις Ακαδημίες του Ηρακλή Μαριτσών

0
Dodekanisos

Παρουσία του …Άγιου Βασίλη έγινε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Μαριτσών. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Μια ξεχωριστή μέρα, η χθεσινή , τελευταία του έτους, για την Ακαδημία μας. Η χαρά των παιδιών μας μεγάλη και η δική μας ικανοποίηση εμφανής. Από αυτή την εκδήλωση δεν έλειψε ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε ευχές και σοκολάτες στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας. Τα πειράγματα εδιναν και επαιρναν όταν ανέλαβαν ποδοσφαιρική δράση οι γονείς των παιδιών οι οποίοι απέδειξαν ότι το ταλέντο και η διάθεση υπάρχει και σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς και ένα μεγαλύτερο σε αυτούς που μας βοήθησαν να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία αυτήν την εκδήλωση. Η ενεργητική σας παρουσία μας γεμίζει ενέργεια. Ως υπεύθυνοι ακαδημιών και με τον Πρόεδρο του Ηρακλή στο πλευρό μας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και με μοναδικό μας κίνητρο το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά μας. Κλείνοντας θα ήταν άδικο να λησμονήσουμε τον καθημερινό αγώνα των προπονητών μας οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος, υγεία και ευτυχία σε όλες τις οικογενειες μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments