Αρχική Αθλητικά νέα Ο Άγιαξ τιμά το παρελθόν του στις νέες φανέλες του

Ο Άγιαξ τιμά το παρελθόν του στις νέες φανέλες του [pics & vid]

0
Άγιαξ-Παναθηναϊκός 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης το 1971. Πηγή: marca.com
Dodekanisos

Ο Άγιαξ παρουσίασε τις εμφανίσεις του για την σεζόν 2021-2022. Στις νέες φανέλες που σχεδίασε η adidas, ο Άγιαξ τιμά το παρελθόν του. Κυρίαρχα στοιχεία η κόκκινη ρίγα και το παλιό σήμα του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα των αποκαλυπτηρίων των νέων εμφανίσεων του «Αίαντα» είναι εντυπωσιακά. Η νέα εμφάνιση θυμίζει κάτι από την δεκαετία του 70′. Από το 1970 μέχρι το 1973 ο Άγιαξ έπαιξε «διαστημικό» ποδόσφαιρο. Με προπονητές τους Ρίνους Μίχελς, Στεφάν Κόβατς και τον Γιόχαν Κρόιφ στα καλύτερά του, ο «Αίαντας» εκείνη την χρονική περίοδο κατέκτησε τρία σερί Κύπελλα Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης νυν Champions League. 

Ο Άγιαξ λοιπόν εκτός από την κόκκινη γραμμή, επανάφερε και το παλιό σήμα του. Το 1991 ο Άγιαξ άλλαξε το σήμα του. Στην συμπλήρωση 30 ετών από εκείνη την αλλαγή επέστρεψε, σε μία συλλεκτική έκδοση. Εκτός όμως από αυτό, στη συγκεκριμένη φανέλα, δεν θα υπάρχουν ονόματα στις εγχώριες διοργανώσεις.  

Μέρος στην παρουσίαση πήραν και τρεις «θρύλοι» του συλλόγου. Ο λόγος για τους Φρανκ Ράικαρντ, Μάρκο Φαν Μπάστεν και Σάακ Σβαρτ. Είπαμε ο Άγιαξ τιμάει το παρελθόν του! 

Δείτε το βίντεο: 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments