Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Αγιασμός του Διαγόρα (pics)

O Αγιασμός του Διαγόρα (pics)

0
1
Dodekanisos

Tις ευλογίες της Εκκλησίας δέχθηκε σήμερα πριν την προπόνηση η ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στη Λέσχη του «Γηραιού», ο πάτερ Νεκτάριος Πόκκιας πραγματοποίησε τον Αγιασμό της νέας περιόδου, παρουσία των ποδοσφαιριστών, του προπονητικού τημ, του βοηθητικού προσωπικού και των μελών της Διοίκησης κ. Βαρθολομαίου Καμπουράκη, Ελένης Δοξοπούλου και Γιώργου Καματερού, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Στεφανίδη, ενώ «παρών» ήταν και ο κ. Κώστας Χρυσοχοϊδης
Απευθυνόμενος στη νέα ομάδα, ο πρόεδρος ζήτησε «πειθαρχία, σκληρή προσπάθεια και ιδιαίτερο σεβασμό στον προπονητή κ. Ανδρέα Σταύρου, με τον οποίο ο Γ.Σ Διαγόρας έχει ζήσει επιτυχίες στο παρελθόν».
Από την πλευρά του, ο κ. Σταύρου ζήτησε πολλή δουλειά και λίγα λόγια από τους παίκτες, υποσχόμενος στους παρευρισκομένους ότι η ομάδα του θα τα «δώσει όλα» στις φετινές της υποχρεώσεις.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε ότι για να ευοδωθούν οι ευχές της Εκκλησίας, τα πρώτα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η νέα ομάδα είναι, ήθος και «ευ αγωνίζεσθαι»! Ευχήθηκε καλή και παραγωγική χρονιά, που να αποτελέσει την αφετηρία για την επιστροφή στις μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες, εκεί όπου ανήκει πραγματικά ο Γ.Σ Διαγόρας.

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/diagoras_agiasmos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments