Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΑΕΡΑ την πρόκριση, ο Ιάλυσος τις ευκαιρίες!

Ο ΑΕΡΑ την πρόκριση, ο Ιάλυσος τις ευκαιρίες!

19
ialisos aera kipello
Dodekanisos

Ένα γκολ που πέτυχε ο Τσετιροκλής στο 20’ με απευθείας κόρνερ (φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας Μιχάλης Κεφάλας), ο ΑΕΡΑ επικράτησε με 1 – 0 μέσα στο «Οικονομίδειο» του Ιάλυσου και πήρε έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Οι «κόκκινοι» χωρίς να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη Ο Ιάλυσος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως έχασε πολλές ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και πέναλτι στο 53’) και δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον αντίπαλο τους μετά το 0 – 1 και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις οι οποίες σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσαν να τους είχαν αποφέρει και ένα δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι όμως ήγταν σαφώς πιο δραστήριοι επιθετικά και «κυνήγησαν» μέχρι και το φινάλε το γκολ (είχαν δοκάρι στο τελευταίο λεπτό).
Το φιλμ του αγώνα
Στο 13’ ο Πανόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά. Ο Σταυλάς κοντρόλαρε τη μπάλα και ο Ρεκλείτης έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει όμως ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 15’ ο Σταυλάς έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά και ο Δαρζέντας απόκρουσε πολύ δύσκολα τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 20’ ο Τσετιροκλής εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά. Ο Κεφάλας προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά αυτή του γλίστρησε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0 – 1.
Στο 34’ ο Τριχιάς πάσαρε στον Τσετιροκλή και αυτός έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση από πολύ καλό σημείο όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ήταν μια φάση όπου η ΑΕΡΑ θα μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Στο 37’ ο Χατζηφούντας πάσαρε στον Σπάρταλη και αυτός αφού ελίχθηκε πολύ ωραία έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στολ 53’ ο Ρεκλείτης έδωσε τη μπάλα στον Σπάρταλη και αυτός μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Γιαννακάκη έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ρεκλείτης αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά της έφθασε στον Σπάρταλη που έκανε την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει τον επιθυμητό στόχο.
Στο 69’ μετά από επικίνδυνη αντεπίθεση, ο Τριχιάς πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά βιάστηκε να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 70’ ο Καρπαθάκης σούταρε με καλές προϋποθέσεις χωρίς και πάλι να βρει τον στόχο.
Στο 85’ ο Κεφάλας που είχε βγει πολύ μακριά από την εστία του προσπάθησε να διώξει αλλά «έπιασε αέρα». Η μπάλα έφθασε στον Θόδωρα Λυριστή που προσπάθησε να πετύχει γκολ όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και η μπάλα διώχθηκε από αμυνόμενο.
Στο 94’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Μαριάς έκανε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Καλύτερη των γηπεδούχων οι Ρεκλείτης (στο πρώτο μόνο ημίχρονο), Ντέμοκολλι, Κρομμύδας και Πανόπουλος. Άρεσαν από την ΑΕΡΑ οι Φωτεινής, Τσετιροκλής και Παϊζάνος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Σαχίνης (57’ Καρπαθάκης), Πανόπουλος (77’ λ.τ. Δράκος), Μαριάς, Ρεκλείτης, Γιώργος Κρομμύδας, Πελέκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Ντέμκολλι (71’ Αμπελάς), Σταυλάς
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Παιζάνος, Τσετιροκλής, Κανατάς (87’ Γαργάλης), Τριχιάς (71’ Θ. Λυριστής), Τσαγκάρης, Νικολής (56’ Πλύγκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
golf
golf
10 years ago

αλασκα,τριαντενος,ιαλυσσος κτλ……οτι και να γραψετε…..τωρα πια ειναι αργα……..καλοφαγοτι πρε!!!!τα καραμελωνετε καλα τα παστελια στα τριαντα..χα χα χα

AERA
AERA
10 years ago

ox ponaei to soufri tous

ialysos
ialysos
10 years ago

as min epeipe o maliakas kai o pafiakis kai ta legame..

old
old
10 years ago

[quote name=”ialysos”]as min epeipe o maliakas kai o pafiakis kai ta legame..[/quote]
file mou kairos einai na fygei aytos o alitis pou legete maliakas prin xalasei kai tous ypoloipous.ftanei pia me ta koumparilikia..

ego6
ego6
10 years ago

tora pou anoikse o k@@@s sas tha fate kala.sas perimenoume me agonia an erthete,tha sas isopedosoume kouneles..

oti na nai
oti na nai
10 years ago

re paidia poses fores mas kerdise auth h uperomada tou ialisou fetos?den mporoun na kerdisoun afantenous einai komplexikoi!!!oute ton agio louka den mporoun na kerdisoun siga mhn nikousan ton AERA!!!

xaxaxaaa
xaxaxaaa
10 years ago

ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

sta @@ mas
sta @@ mas
10 years ago

kai p eisai prwtos re xaxaxaxa ti 9es na to kanoume….dn 9a eisai gia polu !!

afantou
afantou
10 years ago

[quote name=”sta @@ mas”]kai p eisai prwtos re xaxaxaxa ti 9es na to kanoume….dn 9a eisai gia polu !![/quote]
Nai alla eisai ekso apo to kipello gatakia triantena

sta @@ mas
sta @@ mas
10 years ago

file mou afantou mallon kaneis la9os…afantenos eimai….leei oti einai prwtos..den 9a einai gia polu auto ennow!!

goal
goal
10 years ago

κλασσικοι αφαντενοι….στο τελος θα πλακωθουν κι απο πανω χωρις να ξερουν γιατι…

gate 6
gate 6
10 years ago

re paidia i yperomada ti epathe??me toses metagrafares me paixtes a ethnikis …………xaaxxxaaaxaxaxagia peraste tetarti gia peraste…….

alaska
alaska
10 years ago

Ti allo tha doume edo mesa re ????? Kaounia xthes koimithikate me tous mavrous p eixan kseskisei tis ginaikes sas tote?? kolofardoi to kipelo parte to gia na kanete soupes na pinete tou xronou karagiozides .. diagorites esas dn sas pernei na milate gt stin teliki oute tetrada den tha mpite ….. ialisara re .. ante geia…

M
M
10 years ago

Alaska…α λάσκα ρε

alakiala
alakiala
10 years ago

kai p eimai eksw apo to kupelo sta @@ m eseis tha exete parapanw traumatismous kai pexnidia egw as anevw kai esu to kupelo kaneto psito kai fato !!

Rodos
Rodos
10 years ago

H OMADA STO NHSI EINAI MIA !!
ELAFARA KAI ANTE GEIA OLOI TSIRAKIA

M
M
10 years ago

Μ οπως μπηχτης…πονεσες;;

niaou
niaou
10 years ago

LIPON TELIKA EXETE POLI MEGALI PLAKA OLOI SAS TRIANTENAKIA TSAPOU PALI SE KANENA DERBY DEN EPEXES GIO TON LOUTSO ISE MILANE KAI TA ELAFIA 6 FAGANE APO TON FOIBO KAI MILANE KALA OI AFANTENOI PERSI NA MIN PO POSA FAGANE APO TON FOIBO TSAPOU KAI AFTOI SE LIGO POU THA FIGI O XATZINIKITAS THA SAS PO EGO POU THA PATE TRIANTENAKIA AXONEUTOI XAXAXAXAXAXAXAX TSAPOU PAI O ENAS TITLOS THA SAS P…..XOUN KAI OI EBREOI TIN TETARTI KAI META ANTE GIA

alaska
alaska
10 years ago

Alalalalalalalalalalalalala afou milaei kai to kafeneio tou nisiou (foivos) ti na poume tora …