Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΑΕΡΑ “έκλεψε” τις εντυπώσεις

Ο ΑΕΡΑ “έκλεψε” τις εντυπώσεις

0
Dodekanisos

O ΑΕΡΑ ήταν η ομάδα που έκλεψε τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Μαριτσά. Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου επικράτησε με 3 – 1 και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πιστοποιώντας ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι “κόκκινοι” κατάφεραν στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να “βραχυκυκλώσουν” τους γηπεδούχους, στους οποίους άσκησαν πολύ πίεση κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε πολλά λάθη και να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά φρέσκοι και δυνατοί στο διάστημα αυτό, απέναντι σε έναν Ηρακλή που ήταν φανερό πως δεν είχε ρυθμό.

Στην επανάληψη τα πράγματα κάπως διαφοροποιήθηκαν μιας και η είσοδος του Αξιώτη έδωσε άλλη πνοή στον Ηρακλή ο οποίος έδειξε να κερδίζει κάποια μέτρα και να ισορροπεί αρκετά τα πράγματα στη μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενοι και την κόπωση των αντιπάλων τους αλλά και πάλι έδειξαν να έχουν επιθετικό πρόβλημα καθώς ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις επιθέσεις τους.

Ήταν ένα καλό φιλικό για συμπεράσματα από τους δυο προπονητές, οι οποίοι είναι σίγουρο ότι θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στα λάθη τους στις επόμενες προπονήσεις.

Στο 12′ μετά από κόρνερ του Φλεβάρη από τα αριστερά, ο Γκάμμις βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μέσα στην μικρή περιοχή και αυτή αφού χτύπησε πάνω του κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι και με αρκετή δόση τύχης το 0 – 1.
Στο 18′ ο Φλεβάρης “δοκίμασε” το πόδι του από μακριά και κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα (0 – 2).
Στο 21′ ο Γκάμμις “έκλεψε” τη μπάλα από τον Μπαούρη και έφυγε μπροστά από πλάγια δεξιά. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Γεωργαλλή και αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 3.
Στο 76′ ο Αξιώτης με ωραίο μακρινό και δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παγκράτης, Μπαούρης, Δημουλάς, Πομπού, Φελεσάκης, Διακουράκης, Επιφάνης, Ευγενικός, Λερογιάννης, Χατζηκοσμάς (Έπαιξαν και οι Ε. Βασιλώττος, Τσούφιος, Μπ. Βασιλώττος), Κουφάλης, Πλύγκος, Ανδρεόπουλος και Αξιώτης)
ΑΕΡΑ: Α. Χειμωνέττος, Κορλός, Κ. Χειμωνέττος, Φυλακούρης, Παπαδημήτρης, Γαργάλης, Φλεβάρης, Γκάμμις, Θεοχαρόπουλος, Αρφαράς, Γεωργαλλής (Έπαιξαν και οι Καλογήρου, Νικολής, Φιλιππάκος, Μιχαλάκης, Πλύγκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments