Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΑΕΡΑ είχε την ουσία!

Ο ΑΕΡΑ είχε την ουσία!

0
doxa-aera filiko
Dodekanisos

Με την ομάδα του ΑΕΡΑ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο της Ψίνθου καθώς επιβλήθηκε της τοπικής Δόξας με 3-1 στο πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας χρονιάς. Αντίθετα η ομάδα του Άκη Δελαπόρτα αν και εμφανίστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο φιλικό χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, περισσότερο στον αμυντικό τομέα.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την υπεροχή ενώ προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Καλανδράνη με κάποια μακρινά σουτ των Στελλά και Σαββούλη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 17΄και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Καλημέρης με διαγώνιο πλασέ κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας μάλιστα και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΑΕΡΑ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε. Το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιαννακάκης με σουτ, μετά από πάσα του Νικολή.
Στην επανάληψη οι Ψινθενοί μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 53΄κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με ωραία ατομική προσπάθεια του Στάππα. Το τελικό 3-1 για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Μαλλιάκας με κοντινό πλασέ. Να σημειωθεί ότι με απόφαση των ομάδων η διάρκεια των ημιχρόνων ήταν 35 λεπτά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Τσιβίτης, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Κοντογιωργάκης, Ορφανός Δ., Τσούλος, Τσοπάνογλου, Στελλάς, Σαββούλης, Ορφανός Χ., Κουνελλές, Ορφανός Β., Στάππας, Λυριστής (Έπαιξαν και οι Κωστομοίρης, Μπατέστας, Σαπουντζής, Χατζηνικόλας, Πετράς, Ζήκας και Καρίκης)
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Φωτεινής, Γαργάλης, Κασιώτης, Νικολής, Μασάδο, Τριχιάς, Γιαννακάκης, Καλημέρης (Έπαιξαν και οι Λαουδίκος, Παναγιωτόπουλος, Καραγιάννης, Στεφανής, Μιγκλής, Κανελόπουλος)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments