Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε τους χορηγούς του

Ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε τους χορηγούς του

0
aera oloi
Dodekanisos

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους φετινούς χορηγούς ένδυσης της ομάδας μας και παράλληλα να τους ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους στον σύλλογο, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα, την ομάδα μας στηρίζουν οι παρακάτω:
Επίσημος Χορηγός Φανέλας: “People Caffe” ιδιοκτησίας κ. Γιώργου Αναστάσιου
Δεύτερος Χορηγός Φανέλας: “Barber Shop by V. Doukissis” ιδιοκτησίας κ. Δουκίσση Βασίλειου
Επίσημος Χορηγός σε Φόρμες Αποστολής: “Gyro&Burger – Κάτι Ψήνεται” ιδιοκτησίας Κα. Λαουδίκου Αικατερίνης
Επίσημος Χορηγός σε Φόρμες Προπόνησης: “ Arion Palace – Dionision Palace” ιδιοκτησίας των Κ. Κουρδουκλά Αθανάσιου και Δοντά Αντωνίου”.
Eπίσημος Χορηγός σε τσάντες Αποστολής: “Xωματουργικές Εργασίας” ιδιοκτησίας του κ. Πέρου Ελευθέριου
Για το Δ.Σ.
Ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων
Συμιακός Μιχαήλ
“Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. και ειδικότερα ο αντιπρόεδρος κ. Σπανός Κωνσταντίνος, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες και μη της κοινότητας μας που θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό! Όποιος επιθυμεί να εισέλθει στα διοικητικά του συλλόγου και να βάλει το δικό του λιθαράκι προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί σημαντικά, πρέπει να απευθυνθεί στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Συμιακό Μιχαήλ, μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στο τηλέφωνο: 6934567800. Είναι καθήκον όλων μας, να “αγκαλιάσουμε” το σωματείο που μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές κατά το παρελθόν και υποχρέωση μας να μην το αφήσουμε να αποδυναμωθεί στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments