Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Ντροπή” λέει ο Διαγόρας προς τη διοίκηση της Ρόδου!

“Ντροπή” λέει ο Διαγόρας προς τη διοίκηση της Ρόδου!

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Χρησιμοποιώντας τη λέξη “ντροπή” απευθύνεται η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας προς αυτήν της Ρόδου με αφορμή τις τοποθετήσεις που έχει κάνει η τελευταία. Οι “κυανέρυθροι” χαρακτηρίζουν “ήρωες” μάλιστα τους παίκτες των “πρασίνων”. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας θα ήθελε να συγχαρεί την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Επίσης, θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές τις ΠΑΕ Ρόδος και μόνο τους ποδοσφαιριστές, για το ήθος και την επαγγελματικότητα τους. Είναι πραγματικά ήρωες!

Τους ευχόμαστε υγεία και στο τέλος να τα καταφέρουν, γιατί μόνο αυτοί στέκονται στο ύψος τον περιστάσεων. Επειδή εμείς ζούμε στην Αθήνα και τα μαθαίνουμε πρώτοι, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε και μια απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που εκκρεμεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να τα βάλετε με την «τεράστια» διοίκηση σας που κάνει ότι μπορεί για να σας σχολιάζει αρνητικά ολόκληρη η Ελλάδα, με…περίεργες «Κάρτες Υγείας» και αποκορύφωμα, τη χρησιμοποίηση αμυντικού ποδοσφαιριστή στην θέση του τερματοφύλακα, γιατί δεν είχε την διορατικότητα ώστε να φτιάξει ένα άρτιο ρόστερ ομάδας. Ντροπή!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο του Διαγόρα και ιδιαίτερα, στην «Θύρα 6», που τη θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments