Αρχική Videos Ντρίπλα Κασιδιάρη, στηρίζει το κόμμα “Σπαρτιάτες”ενόψει της 25ης Ιουνίου

Ντρίπλα Κασιδιάρη, στηρίζει το κόμμα “Σπαρτιάτες”ενόψει της 25ης Ιουνίου

0

Με… ντρίπλα προσπαθεί να αποφύγει ο Ηλίας Κασιδιάρης το μπλόκο που μπήκε από τον Άρειο Πάγο αναφορικά με τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Και αυτό διότι ανακοίνωσε επίσημα ότι θα στηρίξει το κόμμα Σπαρτιάτες το οποίο έχει πάρει άδεια για να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση που έκανε για το θέμα αυτό:

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη Βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία».

Οι Σπαρτιάτες είναι ένα κόμμα που ανήκει στον Εθνικιστικό χώρο και όπως δείχνουν τα πράγματα θα προσπαθήσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι και τις εκλογές να αυξήσει τη δυναμική του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Πολλοί χαρακτηρίζουν την κίνηση του Κασιδιάρη ως κίνηση ΜΑΤ καθώς το κόμμα «Σπαρτιάτες» αποτελεί μια εναλλακτική λύση για το κόμμα «Έλληνες». Μπορεί να μην συμμετέχει ο ίδιος ο Κασιδιάρης στην διαδικασία των εκλογών όμως ουσιαστικά οι Έλληνες γίνονται Σπαρτιάτες όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments