Αρχική Videos Ντουμπάι: Η πιο εντυπωσιακή πισίνα για καταδύσεις ανοίγει τέλη Ιουλίου

Ντουμπάι: Η πιο εντυπωσιακή πισίνα για καταδύσεις ανοίγει τέλη Ιουλίου

0

Η βαθύτερη και η πιο εντυπωσιακή καταδυτική πισίνα στον κόσμο, το Deep Dive Dubai, ανοίγει στα τέλη Ιουλίου

Με μέγιστό βάθος πάνω από 60 μέτρα, και διαμορφωμένο ώστε να μοιάζει με μια γειτονία πόλης κάτω από το νερό με αρκετά εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα, μια γεμάτη νερό βιβλιοθήκη με βυθισμένους τόμους, αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι εργασίας και επιτραπέζια γκράφιτι που εξακολουθούν να λάμπουν παρά το ότι δεν τα βλέπει το φως της ημέρας, το Deep Dive Dubai προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις της κατάδυσης. Η κολοσσιαία πισίνα έχει 14 εκατομμύρια λίτρα νερού και έχει μεταφέρει την ήδη μεγάλη καταδυτική σκηνή του Ντουμπάι σε νέα ύψη ή μήπως θα έπρεπε να πούμε καλύτερα σε νέα… βάθη!

Σκηνικό σαν από ταινία του Χόλυγουντ

Το Deep Dive Dubai περιλαμβάνει επίσης τον πιο προηγμένο θάλαμο αποσυμπίεσης της περιοχής, για την αντιμετώπιση τυχόν ανεπιθύμητων επιπτώσεων από την κατάδυση σε μεγάλα βάθη, και η εταιρεία που το διαχειρίζεται υπόσχεται στους δύτες μια μοναδική εμπειρία με ασφάλεια. Το Deep Dive Dubai διαθέτει επίσης αεροστεγείς θαλάμους στα 6 και 21 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, με 56 υποβρύχιες κάμερες που καλύπτουν όλες τις γωνίες, και προηγμένα συστήματα ήχου και φωτισμού που δίνουν στην τεράστια πισίνα του την ίδια αίσθηση με ένα σετ από χολυγουντιανή ταινία.

Από €185 η τιμή για τα προγράμματα κατάδυσης

Το Deep Dive Dubai θα φιλοξενεί επίσης εξειδικευμένο κατάστημα με προϊόντα για καταδύσεις, εστιατόριο 80 θέσεων, καθώς και χώρους συναντήσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων. Εμπειρίες και μαθήματα ελεύθερης κατάδυσης και καταδύσεων προσφέρονται για όλα τα επίπεδα ικανότητας από μια ομάδα διεθνών επαγγελματιών κατάδυσης. Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από €185 και ήδη το ενδιαφέρον των φίλων της κατάδυσης αναμένεται να είναι στα ύψη!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments