Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ντόπες Μαρτίνη στους παίκτες!

Ντόπες Μαρτίνη στους παίκτες!

0
Dodekanisos

Την επίσκεψη του προέδρου της ομάδας Τώνη Μαρτίνη δέχθηκαν σήμερα στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Ο ισχυρός άνδρας των “πρασίνων” ζήτησε απ’ όλους τους παίκτες να συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς εξάρσεις, προκειμένου να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των “ελαφιών”, αναφέρονται τα ακόλουθα:


“Η Ρόδος συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ Τρίπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Τρίπολης στις 14:30.

Η αποστολή της Ρόδου θα αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο και με το πούλμαν της ομάδας θα γίνει η διαδρομή ως την πόλη της Πελοποννήσου.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν και μέλη της διοίκησης που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συνοδεύσουν την ομάδα και όλοι θα καταλύσουν σε γνωστό και κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Σήμερα ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας. Έγινε σαφές πως θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιτευχθεί ο στόχος και ζητήθηκε να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, χωρίς εξάρσεις, με αγωνιστική διάθεση, σεμνά και ταπεινά. Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε, το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος ακόμη”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments