Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, κυριάρχησε ο Ηρακλής

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, κυριάρχησε ο Ηρακλής

0
Dodekanisos

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν η αναμέτρηση του Ηρακλή Μαριτσών με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο κερδίζοντας με το ευρύ 5 – 3. Ο Ηρακλής ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης απέναντι σε μια ομάδα που στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν δικαιολόγησε την υψηλή θέση που έχει στη βαθμολογία. Οι Κώοι μόνο στο ξεκίνημα της επανάληψης προσπάθησαν να είναι κάπως πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι αυτό.

Στο 8’ από φάουλ του Αξιώτη από τα δεξιά, ο Παπαδημήτρης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1 – 0 .
Στο 25’ συνδυάστηκαν ωραία Γεωργαλλής και Χατζηκοσμάς και ο δεύτερος από θέση τετ α τετ με πλασέ έκανε το 2 – 0.
Στο 34’ ο Γεωργαλής μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα της ομάδας του, βγήκε στην κόντρα και αφού είδε εκτός θέσης τον Μιχαλάκη με μακρινή λόμπα έκανε το 3 – 0.
Στο 37’ μετά από ασυνεννοησία της άμυνας του Ηρακλή, συνδυάστηκαν Στεφανίδη και ο Γεωργιάδης και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 3 – 1.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Στεφανίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 3 – 2 αλλά στο 52’ ο Επιφάνης με τον ίδιο τρόπο έκανε το 4 – 2. Είχε προηγηθεί πλασέ του Γεωργαλλή στο δοκάρι.
Στο 90’ ο Γεωργαλλής έκανε το 5 – 2 και στο 94’ ο Χατζηβασίλης μετά από μπαλιά του Στεφανίδη διαμόρφωσε το τελικό 5 – 3.

Στο 31’ ο Κουμέντος έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση σε ένα ξαφνικό γυριστό σουτ του Στεφανίδη μέσα από την περιοχή. Ήταν μια απόκρουση που χειροκρότησε θερμά όλο το γήπεδο.
Στο 66’ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Νικήτα στον Γεωργαλή μέσα στην περιοχή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Κρητικός, Επιφάνης (65’ Ανδρεόπουλος), Χ. Βασιλώττος (54’ Παγκράτης), Παφιάκης (90’ Λολάκης), Φελεσάκης, Μπαούρης, Αξιώτης, Χατζηκοσμάς (83’ Λερογιάννης), Γεωργαλλής
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ: Μιχαλάκης, Συντυχάκης (46’ Μποϊλής), Κεφαλιανός Γ. (76’ Κεφαλιανός Μ.), Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (65’ Μικκιού), Γεωργιάδης, Χατζηβασίλης, Δρόσος, Βλαντιμίροφ, Στεφανίδης, Νικήτας

Ανταπόκριση Μανώλης Παπάζογλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments