Ντέρμπι με το καλημέρα!

0
7

Το παιχνίδι του Ροδίων Άθλησις με την Τελχινίδα που θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8μ.μ. οπωσδήποτε «κλέβει» την παράσταση από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς που γίνονται αυτό το σαββατοκύριακο στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων του βόλεϊ. Είναι το ντέρμπι της Ανδρικής κατηγορίας και όπως όλα δείχνουν αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών για να το παρακολουθήσει. Το Ροδίων Άθλησις εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω της οποίας καλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στις κερκίδες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών. Διαβάστε:

«Έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών με ντέρμπι!
Ο περσινός αγώνας μεταξύ του Ροδίων Άθλησις και της ομάδας του Τελχινίς ήταν πολύ συναρπαστικός, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και φέτος, μιας και πρόκειται για τις ομάδες που τερμάτισαν στις 2 πρώτες θέσεις την χρόνια που μας πέρασε.
Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις στην προσπάθεια που κάνει ώστε να αποκτήσει το βόλεϊ περίοπτη θέση στον αθλητισμό της Ρόδου, φιλοξενεί τον αγώνα στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 20.00. Καλεσμένοι είναι μικροί και μεγάλοι αθλητές των ομάδων, καθώς και μαθητές απ’ όλα τα σχολεία μαζί με τους γονείς τους.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί μία εορταστική ατμόσφαιρα, θέλοντας, το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» να περάσει το μήνυμα ότι το βόλεϊ δεν είναι “αγώνας” αλλά “γιορτή” για όλη την οικογένεια.

Έλα και συ…..»