Αρχική Αθλητικά νέα Ντεμπούτο στη Νόριτς με δύο γκολ και δύο ασίστ για τον Τζόλη...

Ντεμπούτο στη Νόριτς με δύο γκολ και δύο ασίστ για τον Τζόλη [pics, vid]

0
Dodekanisos

Τρομερή εμφάνιση και εντυπωσιακό ντεμπούτο με την φανέλα της Νόριτς για τον Χρήστο Τζόλη. Ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ την νίκη 6-0 των «καναρινιών» κόντρα στη Μπόρνμουθ για το Carabao Cup. 

Άνοιξε λογαριασμό και τρέλανε την Αγγλία ο Χρήστος Τζόλης. Ειδικότερα ο 19χρονος εξτρέμ σκόραρε μόλις στο 12ο λεπτό με διαγώνιο σουτ με το αριστερό πόδι. Ενώ ακολούθησε η ασίστ στον Λούκας Ραπ στο 33ο λεπτό. Στο 66ο λεπτό του αγώνα σημείωσε και δεύτερο γκολ. Μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα (στο 74′) σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζος Σάρτζεντ. Η απόδοσή του αυτή τον έχρισε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. 

«Κάτι περισσότερο από χαρούμενος για το ντεμπούτο με την Νόριτς. Βοήθησα την ομάδα να πάρει την πρόκριση. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να παίζω και να σκοράρω μπροστά στους φιλάθλους μας. Ήταν τα πρώτα μου γκολ στο ταξίδι μου μέχρι στιγμής. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Χρήστος Τζόλης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Τζόλης (@christostzolis)

Όσον αφορά τον Ντάνιελ Φάρκε, ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Έλληνα ποδοσφαιριστή και απάντησε γλαφυρά: «Τον ρίξαμε στα κρύα νερά και ανακαλύψαμε ότι μπορούσε να κολυμπήσει». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments