Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Νοσοκομείο: Οι δύο μήνες αναμονής για ραντεβού έγιναν τέσσερις

Νοσοκομείο: Οι δύο μήνες αναμονής για ραντεβού έγιναν τέσσερις

0
Dodekanisos

Επανερχόμενοι σε ένα θέμα που μας κατήγγειλε ένας συνταξιούχος,  διαπιστώνουμε μετά λύπης μας, πως οι ηλικιωμένοι -και όχι μόνο- που πηγαίνουν στο Νοσοκομείο της Ρόδου για να εξυπηρετηθούν, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία με πολύωρη αναμονή έξω από τα γραφεία  των νοσοκομειακών γιατρών, πηγαίνοντας  σε ραντεβού, που κλείνονται από τώρα για τέσσερις μήνες αργότερα.

Ο κ Μιχάλης που μίλησε για την κατάσταση αυτή στο news12, μας είχε πει ότι είχε τηλεφωνήσει, στις αρχές Φεβρουαρίου,  στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος για να προγραμματίσει μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο.

Του είχαν πει τότε, ότι το πρόγραμμα του γιατρού είναι κλεισμένο μέχρι τις 3 Απριλίου, ημερομηνία που του ζήτησαν να ξανατηλεφωνήσει για να εξυπηρετηθεί.

Στις 3 του μήνα λοιπόν, ξεκίνησε να καλεί, από τις 7 το πρωί και η γραμμή ήταν συνεχώς κατειλημμένη. Μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες αποφάσισε να πάει επί τόπου. Τότε μετά βίας και μετά από πιέσεις, του έκλεισαν ένα ραντεβού.. για πότε λέτε;

Για τις αρχές  Ιουνίου!!!!!Και αυτός στάθηκε τυχερός, γιατί δεκάδες άλλοι πολίτες έφυγαν άπραγοι, καθώς δεν κατάφεραν να μπουν στην λίστα αναμονής.

«Τι να κάνουμε; Τα χρήματα για να πάμε σε ένα εξωτερικό γιατρό είναι πολλά και δεν τα έχουμε, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε αυτήν την ταλαιπωρία» Ανέφερε ο κ Μιχάλης εμφανώς απογοητευμένος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments