Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΝΟΡ: Πέφτει η αυλαία στο camp

ΝΟΡ: Πέφτει η αυλαία στο camp

0
nor camp
Dodekanisos

Ολοκληρώνεται αύριο το προπονητικό CAMP και ο διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου optimist, Laser 4,7 και radial, που συνδιοργανώνουν, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το camp είναι αφιερωμένο στη μνήμη του δικηγόρου Μανώλη Ρουσάκη, που υπήρξε Νομικός Σύμβουλος και επίτιμο Μέλος του ΝΟΡ. Ο Ναυτικός Όμιλος, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρει:
«Με την οργάνωση και τη διεξαγωγή των ιστιοπλοϊκών CAMP, (σεμινάρια ιστιοπλοΐας και ιστιοδρομίες ), ο ΝΟΡ, έχει ανοίξει άλλο ένα κεφάλαιο στη θεματολογία του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος, αθλητικός τουρισμός, των φορέων του τουρισμού του τόπου μας, ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο και της δυνατότητάς του, να διαθέτει ιστιοπλοϊκά σκάφη στους συμμετέχοντες, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής των ενδιαφερομένων αθλητών τόσο των ομίλων της χώρας μας όσο και του εξωτερικού. Στο φετινό camp έχουν δηλώσει συμμετοχή 70 αθλητές από τους καλύτερους στην κατηγορία τους. Η επιλογή για την οργάνωση αυτών των αγώνων δεν είναι τυχαία. Ο κ. Δρακιού Μιχάλης περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, έχει αγκαλιάσει το γεγονός και με προσωπικό ενδιαφέρον, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση, συμμετέχοντας ως συνδιοργανωτής. Το ΔΣ του Ν.Ο. Ρόδου ανταποκρινόμενο στη καταστατική του υποχρέωση και στη κοινωνική του ευθύνη, έχει πρώτη προτεραιότητα την καλλιέργεια των ναυταθλημάτων, ιστιοπλοΐα-κολύμβηση-πόλο-κωπηλασία-κανό-καγιάκ, ώστε να δώσει υγιή διέξοδο στη νεολαία του νησιού μας προφυλάσσοντας την από τον καταιγισμό των προκλήσεων. Παράλληλα όμως και θέλοντας να επιβεβαιώσει την ποιοτική του αναβάθμιση και τις υψηλές του φιλοδοξίες, βασιζόμενο στην πιστοποιημένη τεχνογνωσία των στελεχών του, την πληρότητα των εγκαταστάσεών του αλλά και στη διάθεση και χρήση, σχεδόν καινούργιων, 30 σκαφών LASER με πλήρη εξοπλισμό για τις κατηγορίες STD και RDL και 30 R-SX επίσης καινούριων, πιστεύει πως έχει δημιουργήσει σε υψηλό βαθμό υποδομές, εγκαταστάσεις-εξοπλισμό, ώστε να αναπτύξει τα αθλήματα που καλλιεργεί και να στηρίξει τη προετοιμασία ομάδων και αθλητών από όλο τον κόσμο, συστηματικής ανάπτυξης των αθλημάτων.

Στηριζόμενοι στη μοναδική ομορφιά της Ρόδου που την έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς της Ευρώπης , στην εύκολη πρόσβαση, στην ιδανική τοποθεσία των εγκαταστάσεών μας στην είσοδο της μαρίνας Μανδρακίου, στις μοναδικές στην Ευρώπη καιρικές συνθήκες όσον αφορά τις ελάχιστες θερμοκρασίες τη περίοδο του χειμώνα, με τις μειωμένες για αθλητικές δραστηριότητες τιμές των ξενοδοχείων, αλλά και τη δυνατότητα να μετακινούνται αθλητές ιδιαίτερα από Ευρωπαϊκές χώρες δίχως την επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς των σκαφών, που θα τους παραχωρούνται, αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών μας, για να καταστεί ο Ν.Ο. Ρόδου, αγαπημένος ιστιοπλοϊκός προορισμός κορυφαίων ιστιοπλόων απ΄ όλη την Ευρώπη.
Ευχαριστούμε θερμά:
Α. Την Ναυτιλιακή blue star ferries, για την έκπτωση που μας παρείχε για την μεταφορά των αθλητών, προπονητών, συνοδών, οχημάτων, των τρέιλερ με φουσκωτά και τα σκάφη των αθλητών.
Β: Το ξενοδοχείο Best Western Hotel Plaza και
Γ: Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για την τεχνική υποστήριξη που μας παρέχει.
Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, οι προπονητές οι αθλητές και τα ενεργά μέλη μας, απευθύνουν στη κοινωνία της Ρόδου τις θερμότερες ευχές τους για υγεία, αγάπη και ευτυχία το νέο έτος 2014, υποσχόμενοι ότι θα είμαστε κοντά στη νεολαία μας επενδύοντας στον αθλητισμό που είναι το μέλλον της πόλης μας».nor camp2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments