Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΝΟΡ: Καλή εμφάνιση στην Κρήτη (pics)

ΝΟΡ: Καλή εμφάνιση στην Κρήτη (pics)

0
1
Dodekanisos

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Παγκρήτιο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «Γρηγόρης Χλουβεράκης» που πραγματοποιήθηκε στη Σητεία στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για τις Κατηγορίες σκαφών τύπου OPTIMIST, LASER 4,7 & LASER RDL.
Οι συμμετοχές αθλητών από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων, το Ναυτικό όμιλο Χανίων, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ηρακλείου, το Ναυτικό όμιλο Γαζίου Κρήτης, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Αγίου Νικολάου, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ιεράπετρας, το Ναυτικό όμιλο Ρόδου και φυσικά από το Ναυτικό όμιλο Σητείας ξεπέρασαν τις 80.

Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου συμμετείχε με 15 αθλητές από 7 έως 17 χρονών. Η ένταση του ανέμου, την πρώτη ημέρα δεν ξεπέρασε τους 7 κόμβους και οι πολλές αλλαγές στην διεύθυνση επέφεραν ανακατατάξεις στις 4 ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν. Την δεύτερη μέρα η ένταση του ανέμου αυξήθηκε και κυμάνθηκε από 15 έως 20 μίλια, με αποτέλεσμα οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Ρόδου να ανακάμψουν και να αναρριχηθούν ψηλά στην γενική κατάταξη. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες στις τρεις κατηγορίες και οι ιστιοπλόοι είχαν το δικαίωμα να εξαιρέσουν την χειρότερη κούρσα τους. Όλοι οι ιστιοπλόοι ευχαριστήθηκαν τις ώρες που βρέθηκαν στην θάλασσα και απόλαυσαν τις ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν.
Οι ιστιοπλόοι του Ν..Ο.Ρ. πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και πρώτευσαν στις 3 από τις 8 κατηγορίες που βραβεύτηκαν. Στην κατηγορία των Optimist, στην πολυπληθέστερη κατηγορία με 38 συμμετέχοντες, ο Μιχάλης Κεφάλας κατέκτησε την Τρίτη θέση στην κατηγορία των αγοριών κατακτώντας και μία πρωτιά σε μία από τις ιστιοδρομίες. Ο Τσουβαλάς Ανδρέας κατέκτησε την 13η θέση στην Γενική και 7η στην κατηγορία κάτω των 11 ετών. Ο Γεωργάς Ηλίας Ανδρέας κατέκτησε την 14η θέση στην Γενική και 8η στην κατηγορία κάτω των 11 ετών. Η Φώτη Ευδοκία κατέλαβε την 18ή θέση και 8η θέση στα κορίτσια. Οι Μπιλιάς Μιχαήλ, Νικόπουλος Ηλίας και Μιρόσαβιτς Άγγελος κατέλαβαν την 21η, 22η και 23η θέση αντίστοιχα στην Γενική Κατάταξη.
Στην κατηγορία Laser 4,7, με 20 συμμετέχοντες, η Μαρία Καρακιαούρη κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο τόσο στην κατηγορία των κοριτσιών όσο και στη Γενική κατηγορία πρωτεύοντας στις 4 από τις 7 ιστιοδρομίες. Ο Κωνσταντίνος Κουτσελίνης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των αγοριών ανεβάζοντας την απόδοση του την δεύτερη μέρα των αγώνων. Η Κοζά Σύλβια και ο Γιώργος Καρακιαούρης, πρωτάρηδες στην συγκεκριμένη κατηγορία, πραγματοποίησαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις και κατέλαβαν την 8η ( 4η στα κορίτσια) και 11ή θέση αντίστοιχα.
Στην κατηγορία Laser RDL η επικράτηση των ιστιοπλόων του Ν.Ο.Ρ. ήταν καθολική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κατάκτηση και των τριών πρώτων θέσεων στην Γενική Κατάταξη. Οι Ντόρος Βουλγαρίδης, Αναστάσιος Μαγκανιώτης και Δημήτρης Χατζηπαυλής επιβεβαίωσαν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις την γενική κατάταξη με σχετική ευκολία ανάμεσα σε 11 σκάφη.
Με τη παρουσία του αυτή ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου επιβεβαίωσε την ποιοτική του αναβάθμιση και τις υψηλές του φιλοδοξίες ώστε να κατέχει δεσπόζουσα θέση στο Αιγαίο και τη Κρήτη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΑ
1) ΚΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2) ΚΟΖΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
3) ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2) ΒΑΓΙΟΥ ΖΩΗ Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3) ΚΑΒΟΥΣΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
8) ΦΩΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ

OPTIMIST 11ΧΡΟΝΑ
1) ΚΟΖΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
2) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3) ΒΑΓΙΟΥ ΖΩΗ Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7) ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ
8) ΓΕΩΡΓΑΣ ΗΛΙΑΣ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ
12) ΜΠΙΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ
13) ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ
13) ΜΙΡΟΣΑΒΙΤΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ν.Ο. ΡΟΔΟΥ
LASER 4,7 ΓΕΝΙΚΗ
1) ΚΑΡΑΚΙAΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΜΑΜΑΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
3) ΓΑΓΑΡΑ ΔΑΝΑΗ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΑ
1) ΜΑΜΑΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
2) ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΠΑΡΗΣ Ν.Ο. ΣΗΤΕΙΑΣ

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1) ΚΑΡΑΚΙAΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΓΑΓΑΡΑ ΔΑΝΑΗ Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
3) ΣΜΥΡΛΗ ΛΕΩΝΗ Ι.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

LASER RDL ΓΕΝΙΚΗ
1) ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΤΟΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/alla_spor/nor_kriti/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments