ΝΟΡ: Αγώνας παλαιμάχων masters

0
nor

Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου, μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο αγώνας και μέσα στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης του αθλήματος, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, τον 6ο αγώνα παλαιμάχων, (Masters), με σκάφη τύπου Laser, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.
Οι ιστιοπλόοι έχουν ήδη αρχίσει τις προπονήσεις υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των προπονητών του ομίλου Γιώργου Χριστοδούλου και Γιάννη Κουτσελίνη , προκειμένου να φρεσκάρουν στη μνήμη τους τις ιστιοπλοϊκές τους ικανότητες. Το κλίμα μεταξύ τους είναι συγκινητικό. Ενθουσιασμένοι βιώνουν ξανά παλιές στιγμές σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε!! Αναμφισβήτητα ο αγώνας θα είναι μοναδικός για όλους!!!!
Έγινε σχετική κινητοποίηση για να ενημερωθούν όσο γίνεται περισσότεροι και να πάρουν μέρος σε αυτή τη γιορτή της ιστιοπλοΐας και του Ναυτικού Ομίλου. Μέχρι την τελευταία προπόνηση είχαν δώσει το παρόν 10 ιστιοπλόοι.
Η διοίκηση του Ομίλου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την προσέλευση, το κλίμα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στον όμιλο αυτή η γιορτή αλλά και η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων και θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί με τη συμμετοχή παλαίμαχων αθλητών από όλη την Ελλάδα την επόμενη χρονιά. Δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να αθληθούν αλλά και να πλαισιώσουν τον όμιλο.
Ο αγώνας θα γίνει σε δύο κατηγορίες, μια άνω των 50 και μια κάτω των 50 ετών. Θα χρησιμοποιηθούν σκάφη Laser του ΝΟΡ της κατηγορία Radial και 4,7, κληρονομιά των Island Games 2007. Προγραμματίζονται 4 ιστιοδρομίες ανά κατηγορία.
Μετά την απονομή των επάθλων, που προβλέπεται το απόγευμα, θα ακολουθήσει μικρή γιορτή.
Ώρα προσέλευσης των αθλητών 09:30.