Αρχική Videos “Νόμιζα ότι ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι νοιάζεται για το λάο αλλά…”

“Νόμιζα ότι ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι νοιάζεται για το λάο αλλά…”

0

Η επίθεση δολιοφθοράς που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Machulishchy κοντά στο Μινσκ και είχε στόχο το αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου A-50 της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη συγκατάθεση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.
«Νόμιζα ότι η Ουκρανία χρειάζεται ειρήνη, ότι ο Ζελένσκι νοιάζεται για τον λαό του», είπε, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων BelTA.

«Τέτοιες επιχειρήσεις δεν αναλαμβάνονται χωρίς την άδεια του ηγέτη της χώρας και του αρχιστράτηγου. Σας το λέω ως πρόεδρος».
Νωρίτερα, ο Λουκασένκο ανακοίνωσε ότι ένας πράκτορας των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών και οι συνεργοί του συνελήφθησαν στη Λευκορωσία για συμμετοχή στην επίθεση δολιοφθοράς στο αεροσκάφος A-50.

«Το Κίεβο επιδιώκει να παρασύρει τη Λευκορωσία στη σύγκρουση στην Ουκρανία κατόπιν οδηγιών της Ουάσιγκτον, αλλά δεν θα μπορέσει να το κάνει», δήλωσε ο Λουκασένκο και πρόσθεσε και τα εξής: «Αν νομίζετε ότι έχοντας απορρίψει αυτήν την πρόκληση, θα μας παρασύρετε στον πόλεμο που είναι ήδη σε εξέλιξη, κάνετε λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments