Αρχική Αθλητικά νέα Νις-Μαρσέιγ: Τα απόνερα της εισβολής και το μήνυμα της L’ Equipe

Νις-Μαρσέιγ: Τα απόνερα της εισβολής και το μήνυμα της L’ Equipe

0
Dodekanisos

Η αναμέτρηση της Νις με την Μαρσέιγ διακόπηκε οριστικά, ύστερα από την εισβολή των φιλάθλων της Νις και το ξύλο που έπεσε. Οι ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ δεν βγήκαν πάλι στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Μάλιστα, η Ολιμπίκ έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τριών παικτών της, οι οποίοι έχουν εμφανέστατα σημάδια κακοποίησης.

Νις και Μαρσέιγ μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά. Θυμίζουμε πως το ματς για το πρωτάθλημα της Ligue 1 με το σκορ 1-0 υπέρ της Νις στο 75′ διακόπηκε, λόγω εισβολής φιλάθλων των γηπεδούχων. 

Από τα επεισόδια προέκυψαν τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ. Οι Γκεντουζί και Πέρες έχουν μώλωπες στον λαιμό, ενώ ο Παγιέτ αποκόμισε σημάδι στην πλάτη.

Πάμπλο Λονγκόρια: «Απαράδεκτο που η λίγκα ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι»

«Πρέπει να θέσουμε κάποια δεδικασμένα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής ήταν μαζί μας. Επιβεβαίωσε πως η ασφάλειά μας δεν ήταν εγγυημένη. Η απόφασή του ήταν να διακόψει το ματς. Όμως η Λίγκα αποφάσισε να το συνεχίσει. Αυτό είναι απαράδεκτο για μας», τόνισε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ. 

Ζαν Πιέρ Ριβιέρ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μαρσέιγ δεν ξανάρχισε το παιχνίδι»

«Αυτό που λειτούργησε ως καταλύτης, ήταν η αντίδραση των δύο ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ. Είναι απογοητευτικό ότι το παιχνίδι τελείωσε με αυτόν τον τρόπο. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σεκιούριτι της Μαρσέιγ δεν θα έπρεπε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπήσουν τους παίκτες μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί η Μαρσέιγ δεν ξανάρχισε το παιχνίδι», επεσήμανε ο πρόεδρος της Νις. 

L’ Equipe: «Απαράδεκτο»

Η Γαλλική L’ Equipe στο πρωτοσέλιδο της είχε σαν κεντρικό θέμα τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Νις με τη Μαρσέιγ. Τα οποία χαρακτήρισε με μία λέξη. «Απαράδεκτο».

Δείτε το πρωτοσέλιδο της L’ Equipe

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments