Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νηρέας – Πολύστρατος: “Έσπασαν” καρδιές στο τέλος

Νηρέας – Πολύστρατος: “Έσπασαν” καρδιές στο τέλος

0
Dodekanisos

Συγκλονιστικό φινάλε είχε το παιχνίδι του Νηρέα με τον Πολύστρατο Λαέρμων που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2 – 2. Τα τελευταία δέκα λεπτά ήταν πραγματικά γκραν γκινιόλ καθώς η μπάλα ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη και τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν συνολικά τρια γκολ!

Το σκορ άνοιξε στο 66′ ο Σώτα με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έβαλε τους Λαερμενούς μπροστά στο σκορ ( 0 – 1). Ο Νηρέας έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 77′ όταν ο Αμπελάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα “έγλυψε” το δοκάρι και έφυγε άουτ. Ότι δεν μπόρεσε να πετύχει ο Αμπελάς το έκανε το Καρίκης στο 79′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και έκανε το 1 – 1. Στο 81′ μάλιστα έγινε και η ανατροπή όταν ο Καρίκης έκανε ωραία πάσα στον Σινάνι και με πλασέ πέτυχε το 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στο 91′ ο Παπαβασιλείου με πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά, όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μάλλον ανιαρό και μέτριο και δεν είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον λιγοστό κόσμο που το παρακολούθησε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments