Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Νιώθουμε μεγάλη δικαίωση»!

«Νιώθουμε μεγάλη δικαίωση»!

0
kipriotis katavia
Dodekanisos

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κατταβιάς μιλάει στο news12 για την επιστροφή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία

«Οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο και επιστρέφουμε στην Α’ Κατηγορία»!. Η πιο πάνω δήλωση έγινε στο news12 από τον γενικό αρχηγό της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννη Κυπριώτη και έγινε με αφορμή την μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς από τους «κιτρινόμαυρους» μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Ο ίδιος τόνισε και τα ακόλουθα:
«Η ομάδα ξεκίνησε αυτό το ταξίδι από τις 20 Αυγούστου και το ολοκληρώνει τη Μεγάλη Τετάρτη με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Όπου και να πήγαμε, όπου και να παίξαμε, πήραμε συγχαρητήρια και αυτό οπωσδήποτε είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κανένας δεν παραπονέθηκε για την διαιτησία στα μεταξύ μας παιχνίδια και αυτό δίνει παραπάνω αξία στην κατάκτηση του τίτλου. Ήμασταν το φαβορί και το αποδείξαμε στο γήπεδο. Δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο».

Ο έμπειρος παράγοντας πρόσθεσε και τα εξής:
«Θέλω να πω πως το πρωτάθλημα το ομόρφυνε πάρα πολύ και ο Διγενής, η ομάδα που μας …κυνηγούσε στη βαθμολογία από το ξεκίνημα. Αν δεν υπήρχε ο Διγενής θεωρώ πως θα ήμασταν πρωταθλητές από τον πρώτο γύρο»

Μιλώντας περισσότερο για την ομάδα του, ο Γιάννης Κυπριώτης είπε:
«Τα παιδιά πάλεψαν σε όλα τα παιχνίδια. Έδωσαν και την ψυχή τους. Ήταν επαγγελματίες και θέλω να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Οι διοίκηση ήταν απέναντι τους εντάξει στις υποχρεώσεις της. Και ο προπονητής από τη δική του πλευρά δούλεψε πάρα πολύ και βγήκε το αποτέλεσμα αυτό. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.  Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε. Στους χορηγούς, στην ΕΠΣΔ που μας φιλοξένησε στο γήπεδο, στο ΤΟΔ αλλά και στα ΜΜΕ για τη συνεργασία που είχαμε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Γιάννη Μαυρομάτη, στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κατταβιάς και γραμματέα της ομάδας Νίκο Ζανεττάκη καθώς και στους άμεσους συνεργάτες μου, Γιάννη Κρητικό, Γιώργο Καβουκλή, Σκεύο Σισκαμάνη, Γιάννη Αρνά και Μιχάλη Πέτρου που ήταν πάντα δίπλα μου».

Σε δυο εβδομάδες ο σχεδιασμός
Σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό ενόψει της Α’ Κατηγορίας, θα ξεκινήσει σε περίπου δυο εβδομάδες. Πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά από συζητήσεις που θα γίνουν μαζί τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments