Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Νιώθω μεγάλη δικαίωση!»

«Νιώθω μεγάλη δικαίωση!»

6
xatzinikitas mixalis
Dodekanisos

Δικαιωμένος νιώθει ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος πάντως σπεύδει να τονίσει ότι οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να σταματήσουν διότι ακολουθούν τα παιχνίδια μπαράζ στα οποία η ομάδα του πρέπει να «κατέβει» απόλυτα προσηλωμένοι για να τα καταφέρει. Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε:
«Νιώθω μεγάλη δικαίωση σίγουρα. Μετά από τρία χρόνια που είμαι στην Ιαλυσό καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία. Όμως έχουμε πετύχει μέχρι τώρα το μισό στόχο. Θα τον ολοκληρώσουμε όταν καταφέρουμε να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική γιατί είναι κατάντια πραγματικά για το ποδόσφαιρο μας να μην έχουμε εκπρόσωπο σε Εθνική Κατηγορία. Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να μας βοηθήσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο στις 11 Μαίου και είναι κόντρα στον Άτταλο στο γήπεδο μας. Από τη Δευτέρα οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να σταματήσουν. Πιστεύω ότι θα συνεχιστούν στις 4 Ιουνίου όταν θα κερδίσουμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tsiou
tsiou
9 years ago

logiko einai re mixalaki na niwtheis megali dikaiosi afou kataferes NA ASELGHSEIS SE OLES TIS OMADES TOU TOPIKOU KAI GENIKA STO PODOSFAIRO THS DWDEKANHSOY!!!!!!!!!!!!na xairesai ton titlo sou an kai kata vathos gnorizeis oti ta vradia den tha koimasai me auta pou exis kanei…..AISXH!!!!!!

Authentikos
Authentikos
9 years ago

[quote name=”tsiou”]logiko einai re mixalaki na niwtheis megali dikaiosi afou kataferes NA ASELGHSEIS SE OLES TIS OMADES TOU TOPIKOU KAI GENIKA STO PODOSFAIRO THS DWDEKANHSOY!!!!!!!!!!!!na xairesai ton titlo sou an kai kata vathos gnorizeis oti ta vradia den tha koimasai me auta pou exis kanei…..AISXH!!!!!![/quote]
Siga re file,aselgisei eisai ypervolikos…oles oi faseis einai kathares…opote min les akyra pragmata…!!

milos
milos
9 years ago

eno to protathlima einai katharo!gelane oli mazi sas!

triantacity123
triantacity123
9 years ago

kapsomenoi eiste oloi auti einai i alithia kai ponaei….IALISE MAZI STHN G ETHNIKI….

alves
alves
9 years ago

etsi xwris salio, sas to kleisame to spiti…

Filathlos
Filathlos
9 years ago

Gatakia mou gluka!!!!!!! VALTE OTE-TV NA DEITE IALYSO STIN Γ΄ETHNIKH!!!!!