Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νιώθει ακόμα πιο άνετα ο ΑΕΡΑ

Νιώθει ακόμα πιο άνετα ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Απομακρύνθηκε και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας ο ΑΕΡΑ ο οποίος νίκησε με 1 – 0 εκτός έδρας τον Κλεόβουλο της Λίνδου. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κλείσουν πολύ σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Στο 18΄μάλιστα ο Μαθιός δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τον Μπεγλετζή να κάνει το 0 – 1. Αυτό το γκολ έμελλε να είναι αυτό που θα έκρινε και την αναμέτρηση μιας και με αυτό το γκολ οι «κόκκινοι» πανηγύρισαν την πολύ σημαντική νίκη. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού διαφοροποιήθηκε με τις δυο ομάδες να πλησιάζουν κοντά στο γκολ αλλά χωρίς να μπορούν να τα καταφέρουν. Μεγαλύτερη στιγμή χάθηκε από τον Αλέκο Κακλαμάνο στο 72’ όταν ο έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΕΡΑ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Σαρρής, Λάζος) ο οποίος στο 75’ απέβαλλε τον Τάχο των φιλοξενούμενων για εξύβριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Μηλιός, Μαριεττάκης (75’ Μαριεττάκης), ΧαμιτάΪ, Κουκουτσέλας, Λ. Κακλαμάνος, Α. Αθανασίου, Ευαγγελίδης (55’ Χατζηνικόλας), Π. Αθανασίου, Α. Κακλαμάνος, Κολιοκώστας, Ταγκάεφ
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Χατζηβαλσάμης (70’ Φιλιππάκος), Στελλάς, Πιτσουρδάκης, Τάζχος, Ροκάϊ, Στεφανής (88’ Γιαννακάκης), Γαϊτάνος, Ποζατζίδης (85’ Μίρτσεβ), Μαθιός, Μπεγκετζής (92’ Καλογήρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments