Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νικολέτα Αμορανίτη και Στέλιος Χαριστής οι νικητές στο Camelot

Νικολέτα Αμορανίτη και Στέλιος Χαριστής οι νικητές στο Camelot

0
camelot beach
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή 12 ζευγαριών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τουρνουά μπιτς βόλεϊ μικτών ομάδων στο κάστρο Camelot.
Το επιτυχημένο τουρνουά, που οργάνωσε η Τελχινίδα σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Φανών, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μουσικής εκδήλωσης του τοπικού αθλητικού σωματείου ΑΣ Ακουσίλαος.
Στα ανακαινισμένα γήπεδα μπιτς βόλεϊ της αρένα του κάστρου Camelot, οι ομάδες αγωνίστηκαν με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές. Όλοι οι συμμετέχοντες ενίσχυσαν με προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το έργο του δραστήριου ‘Κοινωνικού Παντοπωλείου’ της Τοπικής Κοινότητας Φανών.
Η Νικολέτα Αμορανίτη με τον Στέλιο Χαριστή ήταν το ζευγάρι που κατέκτησε δίκαια το χρυσό μετάλλιο αφού νίκησαν στον τελικό με 2-0 σετ την Ανθή Γκίκα και τον Γιώργο Γκιζέτη.

Τελική Κατάταξη
1η Νικολέτα Αμορανίτη / Στέλιος Χαριστής
2η Ανθή Γκίκα / Γιώργος Γκιζέτης
3η Φαίη Μίχου / Στάθης Μαθιουδάκης
Κατερίνα Χειμωνλεττου / Νίκος Τυροβούζης
5η Μαρία Ιγγλέση / Παναγιώτης Μπαλής
Κόνη Κλαδίτη / Θεόφιλος Ζωίδης
7η Ελένη Γιακουμάκη / Κώστας Θεουλάκης
Εύη Αντωνά / Ιορδάνης Αυγουστής
9η Ματίνα Αμερικάνου / Άγγελος Καλιακάτσης
Μαρίνα Δουβάνη / Σάββας Χατζηνικολάου
Καρανικόλας / Λέβας
Σκλαβούρη / Ζιάκης

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Αγαπητό Πάλλα, τον Σύλλογο Ραδιοσυχνότητας Πολιτών Νομού Δωδεκανήσου Ε.Ο.Π.Κ., την Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Δωδ/σου, την Οινοβιομηχανία Κ.Α.Ι.Ρ., τον Γιάννη Χατζηκυριαζή (χωματουργικές εργασίες), τον Σταύρο Σβουράκη (υδραυλικά), τον Γιάννη Αντωνάκη (οικοδομικά υλικά) και τον Νεκτάριο Γεράκη που είχε τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φανών κ. Βασίλη Νικολίτση για τη καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία της εκδήλωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments