Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Νοικοκυρέψαμε την Ένωση»

«Νοικοκυρέψαμε την Ένωση»

0
Dodekanisos

Υπερήφανος για το έργο που έχει επιτελέσει στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο η παράταξη του τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε στις διεργασίες της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όταν η παράταξη του ανέλαβε την Ένωση, η Δωδεκάνησος δεν είχε ούτε μια σε Εθνική Κατηγορία ενώ τώρα διαθέτει τρεις. Τόνισε μάλιστα ότι μεγάλος άμεσος στόχος είναι να υπάρχει μια ομάδα τουλάχιστον στη Β’ Εθνική και τρεις στη Γ’ Εθνική. Αναφέρθηκε στα οικονομικά της Ένωσης λέγοντας ότι υπάρχει πλήρη διαφάνεια ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπάρχει ένα χρέος της τάξεως των 20.000 ευρώ το οποίο αφορά προηγούμενες διοικήσεις.

Στην τοποθέτηση του έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία με τη BLUE STAR Ferries, στη συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν οι ομάδες προκειμένου να μετακινηθούν αλλά και στην ΑΝΕΚ που επίσης κατανοεί την ιδιαιτερότητα του νησιωτικού συμπλέγματος και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια.

Έκανε αναφορά στον Διεθνή διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο αλλά και στο ότι σε όλα τα χωμάτινα γήπεδα θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας ενώ θα γίνει αντικατάσταση στο Κορακόνερο και στ’ Αφάντου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments