Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νικήτρια στο ντέρμπι η Τελχινίδα

Νικήτρια στο ντέρμπι η Τελχινίδα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς που διήρκεσε περισσότερο από 2 ώρες η Τελχινίδα επικράτησε στο Βενετόκλειο πολύ δύσκολα του Ροδίων άθλησις με 3-2 σετ. Οι περσινές πρωταθλήτριες πήραν την άτυπη ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου όταν ο αντίπαλος της είχε νικήσει στο τάι μπρέικ.

Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα το κάθε σετ να κατακτά η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη.
Η Τελχινίδα έκανε το 1-0 κατακτώντας το 1ο σετ στις λεπτομέρειες με 25-23 αλλά το Ροδίων απάντησε παίρνοντας εύκολα το 2ο σετ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ήταν καλύτερες και προηγήθηκαν στο 3ο σετ με 4-9. Οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά αντέδρασαν και έκαναν το 2-1 με 26-24.
Και το 4ο σετ όμως κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού το Ροδίων επικράτησε με 23-25 και έστειλε το ματς στο τάι μπέικ.
Οι αθλήτριες του Νίκου Μακρή ξεκίνησαν καλύτερα στο τελευταίο σετ και προηγήθηκαν με 4-7. Ακολούθησε η αντίδραση τις Τελχινίδας που κατέφερε ισοφάρισε σε 10-10 και πέρασε μπροστά με 12-11 και 14-13 για να πάρει τελικά το σετ με 15-13 και τη σημαντική αυτή νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με 3-2 σετ.
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τους φυσικοθεραπευτές Κυριάκο Κουτσουδάκη με τους συνεργάτες του και Γιάννη Φλέβάρη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμού βασικής αθλήτριας της ομάδας μας ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στον σημαντικό αυτόν αγώνα.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ροδίων άθλησις 3-2 σετ σε 131΄ (25-23 σε 30΄,17-25 σε 27΄,26-24 σε 27΄,23-25 σε 27΄και 15-13 σε 20΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Μαρία Βρατσάλη, Ειρήνη Κακλαμάνου, Πάολα Σουσάρι, Μίρκα Στρατάκη, Αριέτα Τερζίου, Μαριλιάνα Σούρδη, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Κέλυ Δαουτοπούλου (λ), Ευγενία Μουρούτη, Σταματίνα Γκιζέττη, Ραφαέλα Ζωγράφη και Κατερίνα Γεωργά.
Ροδίων άθλησις: (Νίκος Μακρής) Αναστασία Μαστοράκη, Άντζελα Ντέμο, Μαρία Μαστρογιάννη, Ελένη Γιακουμάκη, Χεριφέ Νουδερίν, Μαρίνα Τζανουδάκη, Ελισάβετ Αμορανίτη, Στ. Τουλουντζίδου, Ηλέκτρα Σκαρτσίλη, Χαρούλα Φραντζή, Αγάπη Ευθυμίου, Ρούλα Μαλούκου, Ρ. Γενημανώλη (λ) και Νικολέτα Αμορανίτη (λ).
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σταμάτης Σωτηρίου, Μαίρη Παπαδούλη και η Μαρία Ινγγλέση.


Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ Φοίνικα
Ο ΡΣΦΠ Τελχινίς συγχαίρει το Σωματείο ΑΕΣΠ Φοίνικας για την άρτια οργάνωση άλλου ένα τουρνουά μίνι βόλεϊ. Τέτοιες επιτυχημένες διοργανώσεις θα πρέπει να αποτελούν το πρότυπο για όλους τους συλλόγους που έχουν στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και περιμένουμε την επόμενη εκδήλωσή σας!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments