Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νικητής ο Ακουσίλαος

Νικητής ο Ακουσίλαος

0
evagoras_akousilaos
Dodekanisos
Ο Ακουσίλαος ήταν ο νικητής στο ματς των Αγίων Αποστόλων με αντίπαλο τον γηπεδούχο Ευαγόρα, επικρατώντας με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Θάνου Παπουρδάνου. Το παιχνίδι ήταν «ανοιχτό», καθώς δεν υπήρχε βαθμολογική σκοπιμότητα, με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις για γκολ εκατέρωθεν. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, αφού η ομάδα των Φανών είχε την πρωτοβουλία και ήταν περισσότερο απειλητική στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
9’ ΓΚΟΛ! Ο Νέτσας έδωσε την πάσα στον Παπουρδάνο στο ύψος της περιοχής, αυτός προχώρησε και με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 0-1.
11’ Κάθετη μπαλιά του Νέτσα στον Ντίξον, το σουτ του οποίου από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο.
15’ Τετ α τετ του Αγγελόπουλου, ο οποίος νικήθηκε από τον Σκυλλά. Στην επαναφορά ο Τσιώνη σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών του Ακουσίλαου, ενώ πριν ο Αγγελόπουλος γίνει ξανά κάτοχος της μπάλας ο Σκυλλάς έπεσε στα πόδια του και έδιωξε.
21’ Πάσα «πάρε-βάλε» του Νέτσα στον Ντίξον, ο επιθετικός του Ακουσίλαου όμως αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.
23’ ΓΚΟΛ! Όμορφη μπαλιά του Αλαφάκη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων προς τον Τσιώνη, ο οποίος αν και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σκυλλά προτίμησε να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Αγγελόπουλο, που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά και ισοφαρίσει σε 1-1.
31’ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ευαγόρα, ο τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Σκαφίδας που σούταρε άουτ.
40’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ακουσίλαο, αφού ο Ντίξον από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Πεστλίκη.
42’ Πάσα του Σκαφίδα στον Αγγελόπουλο, σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι, ο Σκυλλάς απέκρουσε.
48’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Νέτσα από αριστερά ο Παπουρδάνος βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Ευαγόρα και με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).
50’ Δυνατό σουτ του Ορφανίδη από τα 35 μέτρα, ο Πεστλίκης απέκρουσε δύσκολα.
53’ Σουτ από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής από τον Παπουρδάνο, και πάλι ο τερματοφύλακας του Ευαγόρα ήταν σε ετοιμότητα.
68’ Σέντρα του Αγγελόπουλου από δεξιά, ο Χατζηνικόλας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Σκυλλάς  μπλόκαρε σταθερά.
80’ Πάσα του Παπουρδάνου στον Ορφανίδη, πλασέ του τελευταίου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
90’ Λάθος της άμυνας του Ευαγόρα που εκμεταλλεύτηκε ο Παπουρδάνος, το πλασέ του όμως δεν βρήκε στόχο, περνώντας παράλληλα από το τέρμα.
*Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Πατσιόπουλου (Κόγγος, Μπερδεμπές).
Ευαγόρας: Πεστλίκης, Τσιώνης, Κώστας, Αλαφάκης, Τσικούρης, Ζωάννου, Χατζηνικόλας, Ψυρόπουλος (54’ λ.τ. Νέγκας), Αγγελόπουλος, Τσομάνι, Σκαφίδας
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Παπουρδάνος, Πομπού, Σκόρπος, Καλημέρης, Ντίξον (75’ Χατζηστρατής), Λαπάκης (57’ Δελαπόρτας), Διακαναστάσης, Σιέχ (63’ Κορκίδας), Νέτσας, Ορφανίδης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments