Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε… βροχή, απουσίες και Ευκλή ο Άρης!

Νίκησε… βροχή, απουσίες και Ευκλή ο Άρης!

0
digenis_aris
Dodekanisos

Χωρίς να επηρεαστεί από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, από την έδρα και την αντίσταση που προέβαλλε ο Ευκλής, αλλά και τις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Στάθης Φαρμακίδης, ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε νικηφόρα από τις Φάνες με 2-0, στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής και βρίσκεται, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του, όμως και ο Ευκλής προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως από ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά στο ματς με σκοπό να πάρει το προβάδισμα από νωρίς και πριν ο αγωνιστικός χώρος βαρύνει από την βροχή που έπεφτε διαρκώς και μετά την πίεση που άσκησαν στο πρώτο μισό του ημιχρόνου, «άνοιξαν» το σκορ στο 24’ με το όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κολλιού από το ύψος της περιοχής και από αριστερά. Η συνέχεια δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις, αφού οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν σχετικά εύκολα το 0-1.
Στην επανάληψη, ο Ευκλής ανέβασε «στροφές» ώστε να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχει, όμως η ανωτερότητα του Άρη επιβεβαιώθηκε στο 73’, όταν ο Παπαοικονόμου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαλίκη για το 0-2, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Πατσιόπουλου (Κασιώτης, Καλκαβούρας).

Ευκλής: Τσαλίκης, Κοκάρης, Χατζηδημητρίου, Μπερατούλης, Λαός, Κασέρης, Σαρούκος, Μακαρούνας (83’ Σχοινάκης), Μαριεττής, Σάββας (65’ Αγγελής),, Σιαναβέλης (80’ Κρητικός)
Άρης Αρχαγγέλου: Λαμπριανός, Μαγιόγλου (89’ Δημητρούλης), Κολλιού, Τσόλι, Νγκάμα (87’ Σακελλάρης), Παπαοικονόμου, Κοντόγιαννος, Γιαννόπουλος, Κατσούλης, Κωστάκης, Ξύπας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments