Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νίκησε το Ροδίων, ματς διαφήμιση

Νίκησε το Ροδίων, ματς διαφήμιση

1
rodion telxinida andres
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, το Ροδίων Άθλησις μπήκε με το δεξί στο φετινό τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ επικρατώντας στο γήπεδο του της Τελχινίδας με 3 – 1 σετ. Το θέαμα που πρόσφεραν και οι δυο ομάδες ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου, στέλνοντας το μήνυμα ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει όλα τα φόντα να είναι πολύ ανταγωνιστικό. Το Ροδίων Άθλησις κέρδισε δίκαια το παιχνίδι καθώς είχε τις λύσεις στην επίθεση σε κρίσιμα σημεία. Ωστόσο απέναντι του «βρήκε» μια πολύ καλή ομάδα η οποία πάντα μπορούσε να καλύψει την διαφορά στο σκορ χάρις κυρίως στο πολύ καλό μπλοκ.
Στο 1ο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι και τον δέκατο πόντο αλλά μετά από μια επίθεση διαρκείας οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 17 – 10 και να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά αντέδρασε και με αιχμή του δόρατος τον νεαρό Γιώργο Χατζηγεωργίου κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ. Το Ροδίων Άθλησις όμως αφυπνίστηκε και τελικά κέρδισε το σετ με 25 – 23.
Το ίδιο περίπου σκηνικό παρατηρήθηκε και στο 2ο σετ. Η Τελχινίδα πάντα μπορούσε να καλύπτει τη διαφορά αλλά το Ροδίων είχε σε πολύ μεγάλη ημέρα τον διαγώνιο Δημήτρη Κοτίτσα ο οποίος κυριολεκτικά ήταν μια ομάδα μόνος του. Ήταν αυτός που έκανε την μεγάλη διαφορά στην επίθεση καθώς κανείς δεν μπορούσε να το σταματήσει. Και αυτό το σετ άνηκε λοιπόν στους γηπεδούχους.
Στο 3ο σετ αν και η Τελιχνίδα βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με 23 – 21, είχε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και τελικά να κερδίσει, δίνοντας νέο χρώμα στο παιχνίδι. Στο 4ο όμως σετ, αν και ξεκίνησαν καλά, από κάποιο σημείο και μετά δεν είχαν τις απαιτούμενες λύσεις με αποτέλεσμα η δυνατή ομάδα του Ροδίων να επικρατήσει με 25 – 18 και να πανηγυρίσει έτσι την πρώτη της νίκη.
Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι Μακρής, Κοτίτσας και Κοκκολάκης και από τους φιλοξενούμενους οι Χατζηγεωργίου και Γιώτης. Ιδιαίτερη όμως μνεία πρέπει να γίνει για τους λίμπερο των δυο ομάδων. Τους Μαυράκη και Μιαούλη Χειμωνέττο. Έκαναν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και ανάγκασαν τον κόσμο να …ασχοληθεί μαζί τους παρά το ότι είναι μια θέση η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων περνάει απαρατήρητη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα δυο παιδιά που άρεσαν πολύ και στην υποδοχή αλλά και στην άμυνα.
Τα σετ του αγώνα: 25 – 23 (22′),25 – 22 (30′), 24 – 26 (27′), 25 – 18 (22′).
Διαιτητές ήταν οι κ. Λαζαράκης, Σταματίου και Παπαδούλη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ: Μακρής Νίκος, Κοτίτσας Δημήτρης, Σκορδούλης Γιάννης, Άμαλος Γιάννης, Σκαρμούτσος Διονύσης, Μοσχούς Χρήστος, Γκένοφ Ντάνιελ, Καλαιτζής Γιώργος, Μπαρδής Βασίλης, Κοκολάκης Μανώλης, Κυριάκος Μαυράκης (λίμπερο)
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ: Ορμενάι Γκέντσι, Δροσάκης Στέκιος, Χατζηγεωργίου Γιώργος, Τσιμισίρης Μιχάλης, Γιώτης Δημήτρης, Σίμου Ντάνιελ, Χειμωνέττος Κώστας, Σαρικάς Γιάννης, Χαριστής Στέλιος, Κεσίδης Κώστας, Σταυλάς Ρωσσέτος, Χειμωνέττος Μιαόυλης (λίμπερο)

φωτογραφία: Πέτρος Χειμωνέττος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
opados
opados
10 years ago

Συγχαρητήρια στην ομάδα του τελχινή που με αυτό το δυναμικό, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει σετ απ το “επιπόλαιο” άθλησις αλλά και με την προσμετρούμενη διαφορά στα σετ, αποδεικνύεται η μέχρι τώρα αδυναμία του άθλησις να παρουσιάσει κάτι πιο αξιόλογο απ αυτό που διαλαλούσε. Πιστεύω ότι μετά από αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση των στόχων. Φυσικά παρά λίγο ο τσιντο να έπαιρνε και το πρώτο σετ. επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον εκτελών χρέη πασσαδόρου Μιχάλη.