Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νίκησε το καλό τένις!

Νίκησε το καλό τένις!

0
Dodekanisos

Με νικητή το καλό τενις και την άψογη συμπεριφορά των συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Καρακόνερο, το πρώτο διασυλλογικό τουρνουά ανάμεσα στους συλλόγους ΡΟΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ Καλύμνου. Πραγματοποιήθηκαν πολλοί αγώνες με το σύστημα Round Robin σε 4 γκρουπ 2 ηλικιακών κατηγοριών (μονά 1 σετ των 6 game, δίπλα 2 σετ των 4 no ad) και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο του τουρνουά εδραιώθηκε μια φιλία μεταξύ των δυο συλλόγων μετά από σχετική πρόταση του προέδρου του συλλόγου της Καλύμνου Παναγιώτη Ράγκο η οποία φυσικά έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του ιστορικού ΡΟΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στους τελικούς αναμετρήθηκαν στην κατηγορία κάτω των 45 ετών η ομάδα της Καλυμνου με τους κυρίους Νίκο Κούρο και Βασίλη Χαλιπίλια και η ομάδα του Ροα με τους κυρίους Μαρινάκη Ιάσωνα και Μαρινάκη Μίνωα .

Στην κατηγορία άνω των 45 ετών οι κύριοι Νικηταράς Αντώνης και Σταματης Εμμανουηλ (ΡΟΑ) επικράτησαν της ομάδας των Τσιγαρου Θεολόγου και Καντιδενού Μιχάλη (Ροα).
Το βράδυ του Σαββάτου οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο όμορφο «Tennis Cafe» του ομίλου απολαμβάνοντας τα εδέσματα και την μουσική που επιλήφθηκε ο Σπύρος Τσιρακακης ενώ οι συμμετέχοντες εξέθεσαν προβληματισμούς και αντάλλαξαν απόψεις με τον εντεταλμένο περιφερειακο Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Νίκο Νικολή και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη .

Σημαντικότατες οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν καθώς με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Διευθυντής της Fraport του αεροδρομίου «Διαγόρας» Σάκης Ανυφαντής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιβίσκος και πρόεδρος της τοπικής επιτροπής ποδηλασίας Γιάννης Παπασταματάκης. Το ραντεβού των δυο συλλόγων ανανεώθηκε για τον προσεχή Σεπτέμβρη στην Κάλυμνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments