Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε στο 87’ο Πολυβώτης

Νίκησε στο 87’ο Πολυβώτης

0
polivotis2
Dodekanisos

«Ακούμπησε» τον πρώτο του φετινό βαθμό ο Δαμάγητος Θεολόγου αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει. Ηττήθηκε με 2 – 1 στη Νίσυρο από τον τοπικό Πολυβώτη σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το νικητήριο τους τέρμα στο 87΄ με πλασέ του Φωτεινή από κοντά. Είχαν ανοίξει το σκορ με τον Κουκουβίνο (στο 30’) αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γρηγορίαδη στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Δαμάγητος στάθηκε αρκετά καλά και με λίγη τύχη θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής ο οποίος στο 92’ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιαννακάκη γιατί κλώτσησε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης, Χαρτοφύλλης, Σφακιανός (47’ Πεϊμανίδης), Καρακωνσταντής, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Κάκιας (75’ Κακακιός), Σταυριανός (80’ Σβύνος), Φωτείνης, Χατζηνικόλας Κ., Χατζηνικόλας Δ.
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Ντελλάκης, Στρατής, Μέμα, Νικολίκος, Καρβαϊλης, Φρατζής, Γρηγοριάδης, Γιαννακάκης, Λοίζος (91’ Ζαγοριανός), Μέμα Γιόνι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments