Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Κλεάνθης, πάλεψε ο Διαγόρας Βατίου

Νίκησε ο Κλεάνθης, πάλεψε ο Διαγόρας Βατίου

0
Dodekanisos

Το πάλεψε ο Διαγόρας Βατίου αλλά δεν μπόρεσε να πάρει απολύτως τίποτα στην αναμέτρηση με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι όπου ηττήθηκε με 2 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς (μόλις στο 5′) με τον Γεωργαλλή (1 – 0).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Βατίου προσπάθησε να ανέβει πιο ψηλά και δημιούργησε ορισμένα προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, φθάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 68′ με τον Χαρτοφύλλη. Τελικά οι “ροσονέρι” αφυπνίστηκαν και στο 75′ ο Μπερετούλης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1. Στο 80′ ο Παπαβασιλείου απέβαλλε τον Κορκίδα με κόκκινη κάρτα και ο Διαγτόρας Βατίου προσπάθησε στα τελευταία λεπτά με παίκτη παραπάνω χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φθάσει στην ισοφάριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Γιατσιάτσος, Κορκίδας, Μαίλης (44′ λ.τ. Πελέκης), Μπαούρης, Μπερετούλης, Κετσές, (89′ Σαράντης), Ατσίδης, Αλεξανδρίδης (77′ Αρίφης), Γεωργαλλής (93′ Εξουζίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Μερκάϊ, Καραγιάννης (84′ Βασιλειάδης), Β. Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (72′ Κυριαζής), Χότζα (62′ Μοσχής), Ζωάννου (50′ λ.τ. Πουλάϊ), Χαρτοφύλλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments