Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε μέσα στην Κάρπαθο

Νίκησε μέσα στην Κάρπαθο

0
asteras_masaron
Dodekanisos

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 κατηγορίας, έστω και προσωρινά, πέρασε ο Αστέρας Μασάρων, μετά τη σημερινή του νίκη στην Κάρπαθο, επί του τοπικού Ποσειδώνα με 2-0.  Δυνατά ξεκίνησε το ματς ο Αστέρας, που πίεσε από την αρχή του αγώνα για να πάρει το προβάδισμα. Τελικά το κατάφερε στο 22ο λεπτό με το όμορφο πλασέ του Μουσακίνια. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 15’ ο Ντούλε είχα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Γαλάνη. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι ο Αστέρας ήταν αυτός που αγωνίσθηκε με στόχο να «καθαρίσει» το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο να το πετύχει στο 60’, όταν ο Μουσακίνιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαλάνη. Πάντως πέντε λεπτά αργότερα ο επιθετικός του Αστέρα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Ποσειδών Καρπάθου: Γαλάνης, Μικροπαντρεμένος, Παναγιώτου (46’ Σεβδαλής), Κελεπάσι, Θηριάκης (60’ Χουβαρδάς), Διακόπουλος, Βαρδαούλης (72’ Μανωλάκης), Φράγκος, Ρουσάκης, Χριστοδούλου, Χαλκιάς
Αστέρας Μασάρων: Γ. Κούτρης, Σκούμπρος, Ν. Κούτρης (30’ λ.τ. Ζουλτάν), Τραχανάς, Ζανέττος, Μοσχής, Ντούλε, Σκυλλαράκης, Μουσακίνιας (75’ Λούπος), Μίρτσεβ, Νικήτας (82’ Χατζημανώλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments