Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε και τον «Άγιο»

Νίκησε και τον «Άγιο»

0
orfeas agiosisidoros
Dodekanisos

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ορφέας πήρε την νίκη με 3-0 από τον Άγιο Ισίδωρο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Το παιχνίδι ποιοτικά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και κατοχή. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ανούσια κυκλοφορία της μπάλας αλλά στην συνέχεια ο Ορφέας βελτίωσε την απόδοση του. Στο 10΄ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Τσαγκάρης από δεξιά και μέσα στην περιοχή εξαπέλυσε το δυνατό διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έχασαν νωρίς (17΄) δύο παίκτες τους τον Τσαγκάρη και τον Μαντέρ που αποχώρησαν τραυματίες. Στο 22΄ σε κόρνερ του Κούτσι αριστερά, ο Γεωργιάδης με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0. Μετά από δύο λεπτά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντριλόν από τον Κώτσο. Το εκτέλεσε ο Κούτσι αλλά ο Αναστασάς με απέκρουσε έντυπωσιακά. Παρά το σε βάρος του σκορ ο «Άγιος», αφού έκανε πιο απλό το παιχνίδι του, δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 45΄ ο νεαρός Μ. Γεωργαλλής από θέση τετ-τετ πλάσαρε αλλά ο Γιαννούλι απέκρουσε σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή και στο 50΄ έκανε δύο(2-0) τα τέρματα του. Ο Λουκίσσας έκανε το σουτ απέκρουσε ο Αναστασάς, νέο σουτ του Γεωργιάδη και πάλι ο γκολκίπερ του «Άγιου» απέκρουσε, όμως τελικά ο Παπανικολάου με τρίτο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-0. Στο 58΄ ο Λουκίσσας με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0 και εκεί όλα έδειξαν πως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν κάτι.
Διαιτησία Σπάρταλης-Μπέκας-Καραβελατζή
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλι,Τσικούρης, Μαντέρ(17΄ λ.τ.Παπανικολάου), Μπουμπουλάκη,Μαλανδρής, Κούτσι,Αντωνιάδης, Γεωργιάδης(65΄Κουνενός), Ντριλόν, Λουκίσσας,Τσαγκάρης(17΄λ.τ. Μόσχου).
ΆΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Ταμπουράς, Καλαεντζής,Δημητράκης, Κώτσος, Βονάκης,Γεωγραλλής Μ.(78΄Αναστασάς Α.), Γεωργαλλής Α., Κουτρούλης, Διακοπαρασκευάς(62΄Κιαουρτζής), Σάββενας Κ.(Σάββενας Μ.).

Στη φωτογραφία ο Τσαγκάρης θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασά

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments