Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε και στο «σπίτι του» ο Διαγόρας

Νίκησε και στο «σπίτι του» ο Διαγόρας

0
diagoras panigirizoun
Dodekanisos

Στην φυσική του έδρα, στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, επέστρεψε σήμερα μετά από καιρό ο Διαγόρας και επιβλήθηκε με 5-0 του Άρη Αρχαγγέλου. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι από τους «κιτρινόμαυρους» και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε την μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας αλλά και καλύτερη κυκλοφορία. Ο Άρης στο πρώτο μέρος είχε κόντρα τον αέρα και παρόλα αυτά έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους στον αμυντικό τομέα. Στο δεύτερο μέρος ο «γηραιός» βελτίωσε την απόδοση του και πέτυχε ακόμα τέσσερα γκολ διευρύνοντας αισθητά την νίκη του. Από την πλευρά του ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον ευνοϊκό άνεμο αλλά οι επιθετικοί του δεν μπόρεσαν να βρεθούν σε θέση βολής.
Τα γκολ
44΄Με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ο Αθανασίου έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ», 1-0.
57΄Ο Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα, 2-0.
73΄Από την συρτή σέντρα που έκανε από αριστερά ο Χειμωνέττος, ο Γεωργαλλής με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο εσωτερικό μέρος της οριζόντιας δοκού και μετά στα δίχτυα, 3-0.
76΄Από τον άξονα ο Αθανασίου έβγαλε την μπαλιά δεξιά στον Κιοσέογλου και εκείνος με δυνατό συρτό σουτ σημείωσε το 4-0.
80΄Με εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κιοσέογλου πέτυχε το 5-0.
Διαιτησία Κυρίτσης-Μαυρουδής-Αναστασοπούλου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας, Καλημέρης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Αθανασίου Αντ.(78΄Γεωργιάδης), Αθανασίου Παντ.(80΄Σακελλάρης), Κιοσέογλου, Γεωργαλλής (75΄Φλεβάρης), Τσαγκάρης, Μαθιός,Πεταυράκης
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Κοτσίκος, Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας,Γκίκας, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Κουτσουμπάρης (46΄Μαρκόπουλος),Πατσιαούρας (71΄Λαμπριανός),Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης (78΄Παρδαλός)

Οι παίκτες του Διαγόρα πανηγυρίζουν ένα από τα πέντε γκολ που πέτυχαν σήμερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments