Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε και σώθηκε ο Άγιος Ισίδωρος

Νίκησε και σώθηκε ο Άγιος Ισίδωρος

0
agios damagitos
Dodekanisos

Άνετη νίκη με την οποία εξασφάλισε και την παραμονή του στην Β’ Κατηγορία πέτυχε στο γήπεδο Κοσκινού ο Άγιος Ισίδωρος! Κέρδισε άνετα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 4 – 0 και έτσι ανανέωσε με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν η αλήθεια φιλότιμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και πάλι οι αντίπαλοι τους ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Το υπέρ τους 1 – 0 στην ανάπαυλα τους έδωσε το δικαίωμα να παίξουν ακόμα καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και «καθάρισαν» τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος, το παιχνίδι δεν είχε απολύτως κανένα ενδιαφέρον αφού τα πάντα είχαν κριθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι και ο διαιτητής Κώστας Καραγιάννης σφύριξε τη λήξη ορισμένα λεπτά νωρίτερα από το 90’.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 15’ ο Γεωργαλλής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κώτσος έκανε το κοντρόλ και σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 34’ ο Σινάνι εκτέλεσε απευθείας φάουλ στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 46’ ο Γεωργαλλής έκανε την κάθετη συρτή πάσα μέσα στην περιοχή και ο Μόσχου με πλασέ πέτυχε το 2 – 0.
Στο 48’ ο Γεωργαλλής έκανε μια ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και πάσαρε κάθετα μέσα στην περιοχή. Εκεί ο Γιαννακάκης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 3 – 0.
Στο 51’ ο Πασσάλης έκανε τη σέντρα και ο Σινάνι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ.
Στο 72’ ο Βονάκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Κώτσου από το ύψος της περιοχής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Στο 73’ ο Βονάκης έκανε ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρηση ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 78’ από κόρνερ του Γεωργαλλή ο Βονάκης με κεφαλιά έκανε το 4 – 0.
Άρεσαν από τον Άγιο Ισίδωρο οι Γεωργαλλής, Κώτσος και Βονάκης. Φάνηκαν από τον Δαμάγητο οι Σινάνι και Γρηγοριάδης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Βούλγαρη, Βασιλείου)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος (65’ Φωτεινής), Ταμπουράς, Δημητράκης, Αναστασάς, Μ. Σάββενας, Βονάκης, Γεωργάς (46’ Μαούνης), Γεωργαλλής, Μόσχου (70’ Παπαπαναγιώτου), Σ. Σάββενας, Κώτσος
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Καρπαθάκης, Φρατζής, Γαννακάκης, Dischevr, Σινάνι (46’ Ζώτα), Διακοδημητρίου, Πασσάλης, Γρηγοριάδης, Ανάστασου (65’ Μυλωνάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments