Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε και ελπίζει η Ασπίδα Απολακκιάς

Νίκησε και ελπίζει η Ασπίδα Απολακκιάς

0
apollon aspida
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που την κρατάει ακόμα ζωντανή στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Ασπίδα Απολακκιάς καθώς νίκησε με 1-0 την Ασπίδα Σαλάκου εντός έδρας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στιςκαθυστερησεις ο Μυρτό Τριντάν. Στο πρώτο μέρος καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι έχοντας την υπεροχητων κινήσεων και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Αντίθετα οι γηπεδούχοιπροσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Στην επανάληψη η εικόνα παρέμεινε η ίδια και οι Σαλακενοίσυνέχισαν να πιέζουν με το πολυπόθητο γκολ να μην έρχεται. Τελικά στις καθυστερήσεις ο νόμος τουποδοσφαίρου μίλησε και ο Μυρτό μετά απο διώξιμο της άμυνας από θέση τετατετ πλάσαρε έυστοχαχαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Μπερδεμπές, Τάσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑΣ: Μητσού, Ρόσι, Ζαράρης, Μυρτό, Ντομπρανίτσι(Διαμαντής.Κ), Γιαλός, Σκουλούδης,Νάκας, Σουλούνης(61΄Περούλης), Κόντζος(89΄Παπαδιός), Κοντοής
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Αξιώτης, Μπιλιάς(66΄λ.τρ.Βογιατζής), Στουρης, Κρητικός, Παστός, Ρούφας, Σαράντης,Καραμολέγκος, Ντερομενάης(76΄Καρασάββας), Κοκκάρης, Βολιτάκης(80΄Παπαγεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments