Αρχική Αθλητικά νέα Νίκησε και ανέβηκε στην τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκησε και ανέβηκε στην τρίτη θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

0
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ, καθώς νίκησε τη Λαμία 1-0 στο “Πανθεσσαλικό” και όχι στο “ΔΑΚ Λαμίας”, χάρη στον φοβερό γκολ του Σάλιακα στο 54ο λεπτό και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, όντας σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα μέτριο και με αργό τέμπο παιχνίδι όλα κρίθηκαν στο 54ο λεπτό. Ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Λαμίας με τον Μανώλη Σάλιακα. Ο Διεθνής Έλληνας δεξιός μπακ βρήκε κενό χώρο δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γκαραβέλη. Από εκεί και έπειτα ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν κινδύνεψε και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα. Κάπως έτσι ήρθε το τελικό 0-1.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Διαιτητής VAR: Ευάγγελος Μανούχος

Διαιτητής ΑVAR: Χρυσούλα Κουρομπύλια

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (79’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ (79’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Νούνιες (60’ Ελευθεριάδης), Ταϊρόν (66’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Τσούκαλος (60’ Αραμπούλι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Περέα (90’ Λιάσος), Μπρένερ (72’ Λώλης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments