Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νίκησε …επαγγελματικά, νέο βήμα τίτλου! (pics)

Νίκησε …επαγγελματικά, νέο βήμα τίτλου! (pics)

0
Dodekanisos

Άλλο ένα βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου πέτυχε η Ρόδος η οποία πέρασε με «διπλό» από την έδρα του Παναρκαδικού επικρατώντας με το πολύτιμο 2 – 0. Ήταν μια …επαγγελματική νίκη για τους «πράσινους» απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά οι «πράσινοι» είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Πίτκα ο οποίος έκανε καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Ρόδος στο πρώτο ημίχρονο ξεδίπλωσε ορισμένα από τα καλά της στοιχεία πετυχαίνοντας δυο τέρματα και στην επανάληψη έκανε περισσότερο διαχείριση φθάνοντας στην κατάκτηση της νίκης. Σημειώνεται ότι ντεπούτο με τη πράσινη φανέλα της Ρόδου έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, μια από τις σημαντικές μετεγγραφές του Ιανουαρίου. Ο έμπειρος παίκτης μπήκε σαν αλλαγή στο 60’.

Στο 8’ μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Χατζησάββας πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ζαχαρής μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 12’ ο Γιουκούδης σούταρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Πίτκας απόκρουσε. Το «ριμπάουντ» πήρε ο Στασινόπουλος ο οποίος έκανε τη σέντρα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 17’ ο Γιουκούδης και πάλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 20’ μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου, η μπάλα κόντραρε και έφθασε στον Γιόνδη που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 43’ ο Μπαρούτας έπαιξε το 1 – 2 με τον Μισέλ και μπήκε στην περιοχή για να ανατραπεί από τον Στρέμπα και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Μισέλ εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 37’ για μια ακόμα φορά ο Γιουκούδης πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή. Έκανε μια εξαιρετική προσποίηση και σούταρε αλλά ο Πίτκας απόκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Λυμπερόπουλο ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς δέχθηκε την κόντρα.
Στο 70’ ο Στασινόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Γιουκούδης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 72’ ο Λυμπερόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Τσιώλη που μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Πίτκας απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 89’ ο Μπουντόπουλος πάσαρε με εξωτερικό φάλτσο από τα αριστερά για τον Μπίσα που έφυγε μόνος και σούταρε αλλά ο Ζαχαρής απόκρουσε με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Διαμαντόπουλος (91’ Νάνος), Μπινιώρης (85’ Παπαλάμπρος), Γκατιάγκα, Στρέμπας, Τσιώλης, Γιουκούδης, Λυμπερόπουλος, Στασινόπουλος, Τρέσα, Αντωνόπουλος (74’ Δ. Λυμπερόπουλος)
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Σταυλάς (61’ Κωστόπουλος), Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Γκίνη (88’ Τριχάκης), Χατζησάββας (60’ Παπαδόπουλος), Βουργουτζής (75’ Μπίσα), Γιόνδης, Μπουντόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments