Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νικηφόρο πέρασμα από τις Φάνες

Νικηφόρο πέρασμα από τις Φάνες

0
xalki endekada
Dodekanisos

Τα πολλά λάθη στην αμυντική του διάταξη πλήρωσε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ατρόμητος Διμυλιάς με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον ΑΣ Χάλκης με 3 – 2 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Φανών. Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση και πάθος, ωστόσο στα μετόπισθεν δεν τα πήγαν καλά και το πλήρωσαν ακριβά. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ΑΣ Χάλκης ήταν καλύτερη όμως στην επανάληψη ανέβηκε αισθητά ο Ατρόμητος.
Στο 7’ ο Ζουρούδης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 1 – 0. Στο 20’ ο Πανούσης με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1 – 1 και στο 48’ ο Παπαστεργής με σουτ έκανε το 1 – 2. Στο 52΄ο Κάργας με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3 και στο 75’ ο Σπαχιού με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Διαιτητής ήταν η Μαριέτα Φιλιππάκου (Νίκος Διακοφιλιππής, Σωτήρης Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διακοδημητρίου, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Γουμαράς, Κρητικός (80’ Μαγγίδης), Φλεβάρης (55’ Σπαχιού), Παστός, Θυριάκης, Γεωργαντάς, Λολάκης, Ζουρούδης (65’ Γ. Κανδίνος)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Χίου, Χριστοδούλου, Ζαμαντάκης, Καλιώρας (65’ λ.τ. Παπαθεοδώρου), Φωτιάδης, Τσιμπιζίδης, Κωστίδης, Παπαστεργής (80’ Ψαράς), Κάργας, Ντούπης (75’ Δράμης), Πανούσης

ΔΕΙΤ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments