Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νικηφόρα εκτός έδρας πρεμιέρα για τον Διαγόρα κόντρα στον Ηρόδοτο!

Νικηφόρα εκτός έδρας πρεμιέρα για τον Διαγόρα κόντρα στον Ηρόδοτο!

0
Dodekanisos

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Διαγόρας με 2-1 μέσα στην έδρα του Ηρόδοτου για την πρώτη αγωνιστική στον Νότιο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Τα γκολ της νίκης σημείωσαν οι Κουϊρουκίδης (8′) και Σινγκ (72′).

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το ματς για τον Διαγόρα, καθώς κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουϊρουκίδη, κάνοντας το 0-1 μέσα στην έδρα του Ηρόδοτου. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπαστιάνος, σε ανατροπή του από τον Αρναούτογλου. Στο 17ο λεπτό ο Ηρόδοτος προειδοποίησε με τον Χαλκιαδάκη, όμως το σουτ του, διώχνει με δυσκολία ο Μπίντσης. Στο 33′ ο Ηρόδοτος έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Ο Μουμίν ανατρέπει τον Χατζησάββα με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χατζησάββας και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Διαγόρα νικάει τον Μπίντση για το 1-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ηρόδοτος άγγιξε το 2-1. Ο Χατζησάββας πάσαρε στον Κοιλιάρα, όμως το σουτ από τον μέσο του Ηροδότου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπίντση. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν ισορροπημένο και φαινόταν από την διάθεση που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, πως θα κριθεί στις λεπτομέρεις. Κάπως έτσι ο Σινγκ επιχειρεί μακρινό σουτ το οποίο καταλήγει στα δίχτυα του Δήμιζα για το 2-1 του Διαγόρα! Από εκεί και πέρα, ο «γηραιός» άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε μία δύσκολη έδρα. 

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

Τέταρτος: Κουκουράκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Π.Α.Ε. ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Αρναούτογλου (87′ Σουρνάκης), Βρεττός, Καντέ, Κοιλιάρας Δ, Ρουσσάκης, Μπολάκης (77′ Κατίδης), Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης, Κόρτσαμ, Χατζησάββας.

Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Γιώργου, Ρουγκάλας, Τάτσης, Λαμπίρης, Μουμίν, Πίσπας (61′ Μπλάνκο), Μπαστιάνος, Ζούνης (61′ Τσιαντούλας), Κουϊρουκίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments