Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη τριάδας για την ΑΕ Κατταβιάς!

Νίκη τριάδας για την ΑΕ Κατταβιάς!

0
katavia rodiakos
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που της δίνει την ευκαιρία να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα πέτυχε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία πέρασε νικηφόρα από τις Φάνες επικρατώντας του τοπικού Ακουσιλάου με 2 – 0. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα. Στην επανάληψη ο Ακουσίλαος έδειξε βελτιωμένος και δημιούργησε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα έστω μια φορά για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Το 0 – 1 πέτυχε ο Τσακμακίδης στο 30’ και στο 42’ ο Νίκας που πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και έτσι έκανε το 0 – 2.
Προσπάθησαν από τους γηπεδούχους οι Μπαδιεριτάκης, Κατσαράς και Σαχίνης. Άρεσαν από την ΑΕ Κατταβιάς οι Νίκας, Μερκούρης και Αμοιρόπουλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Κώστας Ροδίτης, Σωτήρης Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Μπαλής, Κατσαράς, Αρνίταλης, Τσίρκος, Παπαθεοδώρου (31’ Λαζίδης), Κουγιός, Σάββενας (86’ Καραμούτας), Σαχίνης, Μπαδιεριτάκης, Ευθυμίου (56’ Γκλάβας)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκη, Φιντικάκης, Αγγελίδης (70’ Παντελίδης), Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβάζης, Ράδος, Τσακμακίδης, Νίκας (90’ Γκιόζι), Μερκούρης (88’ Ζούνης), Κουμπιάδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments