Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη των πρωτοπόρων με 4-0

Νίκη των πρωτοπόρων με 4-0

0
katavia tilos
Dodekanisos

Καλύτερη η Κατταβιά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι νίκησε την Τήλο με 4-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α΄ πρώτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με στόχο το γρήγορο γκολ και πίεζαν ψηλά τον αντίπαλο. Πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έλεγξαν τον χώρο της μεσαίας γραμμής, είχαν καλύτερη κυκλοφορία από τους φιλοξενούμενους και κατοχή της μπάλας. Από την πλευρά της η Τήλος έδωσε χώρο στην Κατταβιά και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις έχοντας επιθετικές αιχμές τον Μόσχου και τον Ηρ. Σακελλάρη, όμως η μπάλα δεν έφτανε με καλές προϋποθέσεις στους δύο έμπειρους παίκτες για να βρουν στόχο. Η ζυγαριά έγειρε οριστικά πλέον υπέρ των γηπεδούχων, όταν στο 59΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω της αποβολής του Ηρ. Σακελλάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση από τον παίκτη της Τήλου.
Τα γκολ
26΄ Ο Μήτρου από τα δεξιά και από την γραμμή του άουτ, έστρωσε την μπάλα στον Δράκο κι εκείνος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
65΄Σέντρα του Μήτρου από τα δεξιά, κεφαλιά του Δράκου 2-0.
72΄Ο δράκος έβγαλε την πάσα για τον Κουλιμπαλί κι εκείνος με πλασέ έκανε το 3-0.
87΄Από αριστερά και έξω από την περιοχή ο Σέντης με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά 4-0.
Οι καλύτερες φάσεις
32΄ Κοντινή κεφαλιά του Μήτρου απέκρουσε ο Χατζηνικόλας.
50΄ Ο Ηρ. Σακελλάρης έφυγε μόνος του αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ ενώ καλυπτόταν από αμυντικό.
53΄Πλασέ του Κουλιμπαλί από καλή θέση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
59΄ Ο Ηρ. Σακελλάρης μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο χορτάρι σε επαφή με αντίπαλο, όμως δεν διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ότι έγινε κάτι σε βάρος του. Ο διαιτητής θεώρησε πως ο παίκτης έκανε θέατρο( δεν υπήρξε τέτοια πρόθεση) και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και μετά την κόκκινη.
83΄ Σε εκτέλεση φάουλ του Μόσχου έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
86΄ Δυνατό σουτ του Τσακμακίδη, απέκρουσε ο Χατζηνικόλας σε κόρνερ
Διαιτησία Σπάρταλης-Βασιλείου-Ορφανός.
ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης(63΄Σέντης), Μαϊλης(81΄Χατζημιχαήλ), Σαλαμαστράκης, Μήτρου(73΄Τσακμακίδης), Κουλιμπαλί, Δράκος, Νασόπουλος, Μαριεττάκης
Α.Σ. ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας Μιχ., Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Νικολής(62΄λ.τ. Καρασάββας), Σακελλάρης Ηρ., Αγκόλλι(78΄Γερογιάννης), Μόσχου, Οικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments