Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη τίτλου για τον Διαγόρα!

Νίκη τίτλου για τον Διαγόρα!

2
DSCN9929
Dodekanisos

Μπροστά σε κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο στην Κρεμαστή, ο Διαγόρας κέρδισε με 3-0 τον Φοίβο και αύξησε την διαφορά από τους υπόλοιπες ομάδες. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αρκετά καλό παιχνίδι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ρυθμός άλλαξε από τις δύο ομάδες και έδωσαν διαφορετική χροιά στον αγώνα.
Στο πρώτο μέρος ο Διαγόρας είχε την υπεροχή με κατοχή της μπάλας η οποία όμως απέβη άκαρπη, ενώ ο Φοίβος προσπάθησε να χτυπήσει τον αντίπαλο του στην αντεπίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος, οι ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι πιο ουσιαστικοί στις επιθέσεις τους, πήραν το προβάδισμα(0-1) το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους, αφού πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα(0-3).
Η ένταση που δημιουργήθηκε στην εξέδρα ήταν αδικαιολόγητη και ευτυχώς επικράτησε η ψυχραιμία για να μην γίνουν επεισόδια που δεν θα τιμούσε κανέναν.
Τα γκολ
63΄ Ο Μαθιός βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Φελεγκάκη δεξιά μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργαλλής και έκανε το 0-1.
79΄ Σε λάθος γύρισμα που έγινε από τον Ταφάνι για τον Τόππο, ο Γεωργαλλής πετάχτηκε πήρε την μπάλα και με πλασέ πέτυχε το 0-2.
92΄Ο Μαρίνος από τα δεξιά έστρωσε την μπάλα στον Αθανασίου Π. και εκείνος με άπιαστο πλασέ στο δεξί «Γ» σημείωσε 0-3.
Οι καλύτερες φάσεις
28΄ Ο Αξιώτης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε την σέντρα αλλά ο Δαρτζέντας μπλόκαρε την μπάλα.
40΄Φάουλ του Κιοσέογλου από καλή θέση, δίπλα από το δεξί δοκάρι.
43΄ Ο Χατζηκοσμάς έστρωσε την μπάλα στον Παλάζη που έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Δαρτζέντας έδιωξε με τα δάχτυλα σε κόρνερ.
60΄ Ο Χατζηκοσμάς έβγαλε μπαλιά για τον Παλάζη που προσπάθησε να αλλάξει πλευρά, η μπάλα κόντραρε σε πόδι και έφτασε στον Αξιώτη δίπλα στο αριστερό δοκάρι, ο οποίος την «τσίμπησε» εξαιρετικά για τον Ορφανίδη Ν. που έκανε αμέσως το πλασέ και απέκρουσε ο Παπαδημήτρης πριν την γραμμή. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι στην συνέχεια άλλος παίκτης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι.
72΄ Εξαιρετική ενέργεια από τον Μαθιό που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε από αριστερά αλλά ο Τόππος μπλόκαρε.
75΄ Σουτ του Μαθιού στο «Γ» απέκρουσε ο Τόππος, νέο πλασέ σχεδόν εξ επαφής του Τσαγκάρη έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Φοίβου.
90΄ Φάουλ του Αξιώτη από καλή θέση, η μπάλα χτύπησε στο χέρι παίκτη του Διαγόρα που βρισκόταν στο τείχος και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια.
Διαιτησία Δημαράκης-Σπάρταλης-Λάζος.
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Αξιώτης, Παλάζης, Καραγεωργίου(78΄ Τρέχας), Χατζηκοσμάς, Ορφανίδης Ν.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρτζέντας, Καλημέρης, Χεμωνέττος, Παπαδηνήτρης, Αθανασίου Αντ., Μαθιός( 84΄Πομπού), Κιοσέογλου( 52΄λ.τ. Μαρίνου), Γεωργαλλής( 81΄Φλεβάρης), Τσαγκάρης, Πεταυράκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ
7 years ago

Ρε τοσα χρόνια γελ@@οι χωριατες μια τέτοια ‘σκληρη’ ανακοινωση δεν βγαλατε κατα ιαλυσου και ροδου…ΓΛΥΦΤΕΣ χωριατες στηνεστε μονο οπου σας δινουν ψωμι!!!!!ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ 15 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ….ΜΟΝΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ

sotiris
sotiris
7 years ago

olous tous ponaei o diagoras