Αρχική Αθλητικά νέα Νίκη της Αδελφοσύνης

Νίκη της Αδελφοσύνης

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, η Αδελφοσύνη νίκησε με 4-3 τους Ατρόμητους Ρόδου σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.

Τυχεροί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στον αγώνα καθώς έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο, αφού οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και τα εφτά(7) γκολ που σημείωσαν.

Στο 25΄ο Παραστατίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και ο Λυκοπάντης με προβολή από κοντά πέτυχε το 0-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοπάλ από τα αριστερά στο 44΄, ο Λιούρας σηκώθηκε πιο ψηλά και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κ. Παπαδόπουλος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 58΄ έδωσε το προβάδισμα στην Αδελφοσύνη, 2-1. Με αυτογκόλ κεφαλιά του Μπουλουτίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παραστατίδη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 61΄ σε 2-2. Ωραία συρτή σέντρα από τα δεξιά του Τσιριγώτη στο 71΄, πλασέ του Κ. Παπαδόπουλου 3-2. Στο 75΄ καλό γύρισμα του Αποστολόπουλου από τα αριστερά, κοντινό σουτ του Κ. Παπαδόπουλου 4-2. Στην σέντρα του Μαγιόγλου από τα αριστερά, αδράνησαν οι γηπεδούχοι και ο Λυκοπάντης με το στήθος από ένα μέτρο μείωσε σε 4-3.

Διαιτησία Σπάρταλης-Σταυρούλιας-Διακοφιλιππής.

ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Σκαρπέτης, Λιούρας, Μπουλουτίδης(63΄λ.τ.Ζαράρης), Ζαμαντάκης, Τοπάλ, Καϊμαξής(60΄λ.τ. Χατζηομέρ), Αποστόλου, Τσιριγώτης(92΄Λυκοπάντης), Πρωτόπαπας, Αποστολόπουλος, Παπαδόπουλος Κ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Φουκαράς, Καψαλάκης(46΄Ταρατίτας), Δουκίσσης, Καστρινάκης, Φλάγκος, Κυρίτσης, Γανωτάκης(75΄Τυπάλδος), Μαγιόγλου, Λυκοπάντης, Παραστίδης, Ζούνης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments