Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νίκη, θέαμα, πρωταθλήτρια χειμώνα!

Νίκη, θέαμα, πρωταθλήτρια χειμώνα!

0
Dodekanisos

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 η Ρόδος. Οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα στο Δημοτικό Στάδιο με 4 – 0 της Κορίνθου 2006 και έτσι συνδύασαν πολύ καλά και τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα που είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά εδώ και δυο αγωνιστικές.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι Κορίνθιοι «κατέβηκαν» με πολύ μικρούς παίκτες κάποιοι από τους οποίους προέρχονται από τις Ακαδημίες τους. Ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου τη νίκη και την εμφάνιση της Ρόδου η οποία ήταν πραγματικά πολύ σοβαρή και εξαιρετική. Με βάση και τα προηγούμενα παιχνίδια εντός έδρας, μπορούμε να πούμε ότι η Ρόδος έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8’ ο Δελαπόρτας έκανε ωραία κομπίνα στο φάουλ, στρώνοντας στον Μπουντόπουλο (ενώ όλοι περίμεναν σέντρα) στο ύψος της περιοχής. Αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 11’ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Δελασπόρτα και Χατζησάββα ο δεύτερος με πλασέ από θέση τετ α τετ έκανε το 1 – 0 .
Στο 19’ ο Μπίσα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε σε κόρνερ καθώς η μπάλα χτύπησε σε αμυνόμενο.
Στο 24’ ο Χατζησάββας επωφελήθηκε από λάθος διώξιμο της άμυνας και έμεινε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, χάνοντας μια πολύ σημαντική ευκαιρία.
Στο 31’ ο Χατζησάββας και πάλι έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 32’ ο Χατζησάββας με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2 – 0 .
Στο 43’ ο Χατζησάββας συνδυάστηκε με τον Τριχάκη και αυτός με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 46’ ο Βουργουτζής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίσα πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 63’ ο Μπουντόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αγγελίδης πήρε την κεφαλιά επίσης από καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 68’ από κάθετη πάσα του Σουλάϊ, ο Μπίσα μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Κάμπας, Βουργουτζής, Σταυλάς, Κανταρτζής, Σούλης, Μπίσα, Τριχάκης (80-‘ Αλιμερκάϊ), Χατζησάββας (73’ Παπαθανασίου), Δελαπόρτας (58’ Αγγελίδης), Μπουντόπουλος
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φύλης, Ντερτιλής, Δημητρόου, Μαγγίνας, Παπανικολάου, Κουϊμελής, Κόκκινος (75΄Κεβάνι), Ράπτης, Λέσσι (55’ Ντόκα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments