Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη-πρόκριση του Διαγόρα

Νίκη-πρόκριση του Διαγόρα

0
diagoras pastida kipello
Dodekanisos

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Διαγόρας πήρε την νίκη από τον Αστέρα Παστίδας με 4-0 και βέβαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κατάφεραν αρκετά καλά διεκδικώντας την νίκη και την πρόκριση. Η παρουσία των φιλάθλων ήταν απογοητευτική, όμως αυτό δεν επηρέασε τους ποδοσφαιριστές να δώσουν εκείνο που μπορούσαν όσο καλύτερα. Οι «κυανέρυθροι» πήραν νωρίς(3΄) το προβάδισμα στο σκορ με 1-0 και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την συνέχεια του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εκείνο που μπορούσαν, έπαιξαν ανοιχτά για να πάρουν την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι διαμαρτυρίες του Αστέρα ήταν έντονες στον δεύτερο βοηθό για το πρώτο γκολ που σημείωσε ο «γηραιός», με τους ανθρώπους της ομάδας να υποστηρίζουν πως στην φάση υπήρξε οφσάιντ.
Φάσεις και γκολ
3΄ Στο φάουλ που εκτέλεσε ο Κιοσέογλου από τα δεξιά δημιουργήθηκε σύγχιση στην άμυνα του Αστέρα και ο Καλημέρης με πλασέ πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας πως έπρεπε ο βοηθός Καραγιάννης να υποδείξει οφσάιντ παίκτη του Διαγόρα.
16΄ Σέντρα του Τσαγκάρη από τα δεξιά, κεφαλιά του Κιοσέογλου στο πρώτο δοκάρι, εκπληκτική απόκρουση του Ροδανάκη.
26΄ Ο Αντ. Αθανασίου έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Μαθιό που μπήκε στην περιοχή και από την γραμμή του άουτ την έστρωσε στον Τσαγκάρη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Λυκομέτι απέκρουσε πριν την γραμμή σε κόρνερ.
35΄Συρτή σέντρα από τα δεξιά του Μαρίνου, πλασέ κοντινό ο Τσαγκάρης και 2-0.
62΄ Κάθετη του Μαθιού για τον Χατζηκοσμά που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 3-0.
72΄ Κάθετη πάσα του Αντ. Αθανασίου στον Κιοσέογλου που μπήκε από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0.
77΄ Ο Πεταυράκης μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Ροδανάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.
Διαιτησία Δουλγέρης-Τσέτσος-Καραγιάννης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κεφάλας,Καλημέρης,Χειμωνέττος(70΄Κορλός),Αθανασίου Αντ., Πομπού, Μαθιός, Αθανασίου Παντ., Μαρίνου(60΄Χατζηκοσμάς), Κιοσέογλου(75΄Γεωργαλλής), Τσαγκάρης, Πεταυράκης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Ισκάς, Λυκομέτι, Χαριτάκης, Κυπριώτης, Φελεσάκης(65΄Κυρίτσης), Καλαγρής, Μπάρδης(72΄Αποστολάτος), Πάπα, Πολυχρόνης(36΄λ.τ. Λολάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments