Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη που ήθελαν

Νίκη που ήθελαν

1
nireas_omadiki
Dodekanisos
Επιστροφή στις νίκες έκανε ο Νηρέας αφού κατάφερε να ”υποτάξει” εντός έδρας τον Ιάλυσο 97′ με τον Σταυλά να βάζει τρία γκολ και τον διαιτητή να μετράει μόνο τα δύο, αφού το πρώτο το ακύρωσε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη της Β΄βοηθού Κατταβενού . Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι με μεγαλύτερες δόσεις ενθουσιασμού κατάφεραν να κάνουν ένα καλό δεύτερο ημίχρονο  και να πάρουν το κεφάλι στο σκορ, ενώ στο πρώτο μέρος περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 70′  ξέμειναν από ιδέες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να παίζεται στην δύναμη και τον εκνευρισμό να είναι έκδηλος στον αγώνα γεγονός που στέρησε και τις δύο ομάδες από έναν παίχτη μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισαν οι  Χατζηφούντας και Σαχίνης  στο 73’ για την μεταξύ τους κόντρα.

Τα γκολ
75΄Ο Σταυλάς από θέση τετ-α-τετ άνοιξε το σκορ 1-0.
85΄ Ο Σταυλάς πέτυχε ένα ωραίο γκολ με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Αλευρόπουλου, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
Καλή η διαιτησία του Τσίπα και του Α΄ βοηθού Ντόκου . Παράπονα οι γηπεδούχοι για την Β΄ βοηθό  Κατταβενού που ακύρωσε κανονικό γκολ (όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι) του Σταυλά στο 60’ ως οφσάιντ.

Νηρέας: Τσίκκης, Χατζηφούντας, Ζούρδης Μιχ., Ζούρδης Φ., Σταυλάς, Αλευρόπουλος, Ορφανός Θ., Παπαχριστοδούλου (85΄Μαρκόνιος), Μάτσης(92΄Ορφανός Ι.), Παπαντωνίου(70΄Ζούρδης Μαν.), Τουρνάς.
Ιάλυσος 97΄: Κολίλα, Χατζηβαλσάμης, Μακρής, Μωραΐτης, Διακοηλίας(46΄ Κόττορος), Κόκα, Λαζίδης, Σαχίνης, Γιαννόπουλος, Μαγκαφάς(50΄Δημητρίου), Δράμης(30΄Γκλάβας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
maria
maria
12 years ago

η ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΥ να παει σπιτι της.Εκτος αν της μαθουν τι ειναι το οφσαιντ, τι ειναι το πεναλτι, το χερι, κτλ…